Ota yhteyttä 029 009 2530

Yritys kasvaa – mitä sitten? 3 tärkeää neuvoa kasvuun kurkottajille

Kun yrityksesi kasvaa, tulet uudenlaisten haasteiden eteen. Mistä löydät rohkeutta? Miten saat tuotteesi maailmalle? Miten hallitset kasvavaa organisaatiota?
Tässä blogissa summataan yhteen Kasvu Open 2017 –tapahtuman keskustelujen antia. Kokeneet konkarit tämän hetken kuumimmista kasvuyrityksistä paljastavat 3 asiaa, jotka ovat edellytyksenä yrityksen menestyksekkääseen kasvuun.

lue lisää

4 tuoretta vinkkiä yrityksesi johtamiseen – makupaloja Nordic Business Forumin huippupuhujilta

Miten voisit johtaa yritystäsi entistä paremmin? Miten voisit kehittää itseäsi johtajana?

Kullanarvoisia vinkkejä näihin kysymyksiin antoi lokakuun alussa pidetty Nordic Business Forum 2017 –seminaari, jossa käsiteltiin johtajuutta yhtenä tämän vuoden pääteemana.

Olemme koonneet Sinulle tähän postaukseen seminaarin tärkeimmät annit johtajuuteen liittyen. Nappaa rusinat pullasta ja vinkit käytäntöön!

lue lisää

Kokemuksia Intotalon valmennuksista ja koulutuksista – Yrittäjän Ammattitutkinto Helsinki 2016

Intotalo on yhden tärkeimmistä arvoista (asiakas keskiössä) mukaisesti äärimmäisen kiinnostunut siitä, kuinka valmennuksissa ja koulutuksissamme olleet yrittäjät, johtajat ja asiantuntijat kokevat ne.

Ohessa vuoden vaihteessa päättyneen Helsingin Yrittäjän Ammattitutkinto -ryhmän kokemuksia valmennuksesta ja koulutuksesta Motorola -mallin mukaisesti.

lue lisää

Tuloksellista ja hauskaa myyntityötä: Myyntiviikosta virtaa tekemiseen!

On useita tapoja, joiden avulla voit tehdä myynnistä tuloksellisempaa ja hauskempaa. Yksi hyvä keino siihen on kaikkien yhteinen ”myyntiviikko”. Meillä Intotalolla on usein säännöllisiä myyntiviikkoja. Myyntiä tehdään toki jatkuvasti, koska myynti meidät tiellä pitää, mutta myyntiviikolla kaikki yrityksemme henkilöt keskittyvät myyntiin, toimenkuvasta riippumatta. Kalenterista karsitaan tällöin muut työt minimiin. Myyntijohtajamme Ilari Tervonen suunnittelee sisällöt, systeemit ja palkinnot. Tervettä kilpailuhenkeä ja jännitystäkin on aina ilmassa.

lue lisää

Kansainvälistyminen käytännössä – HighRoller webinaari

Webinaarissa 22.11.2016 oli vieraana HighRoller-yrityksen toimitusjohtaja Juha Juntunen, joka on myös yksi yrityksen omistajista. HighRoller on yrityksen ensimmäinen tuote, joka on väline lihashuoltoon. Sen tehtävänä on loukkaantumisten ennaltaehkäisy, liikkuvuuden parantaminen ja palautumisen nopeuttaminen. HighRoller on suomalainen keksintö ja tuote.

lue lisää
Share This