Ota yhteyttä 029 009 2530

Intotalo on toiminut nyt neljän viikon ajan meidän työpaikkanamme. Olemme kaksi ensimmäisen vuoden liiketalouden opiskelijaa Kajaanin ammattikorkeakoulusta. Tulimme Intotalolle harjoitteluun avoimin ja positiivisin mielin. Asetimme tavoitteeksi, että otamme homman kuin homman vastaan ja haluamme oppia, miten myynti ja markkinointi toimivat. Harjoittelu on mennyt todella nopeasti, mutta eihän 4 viikkoa ole pitkä aika. Ajan nopeaan kulumiseen on vaikuttanut ehkä myös kevään piristävä aurinko, jota olemme saaneet ihastella toimiston isoista ikkunoista!

 

Työtehtäviä Intotalolla?

Työtehtäviä on ollut monipuolisesti, jota tietenkin toivoimme! Opimme talon tavoille nopeasti ja jo toisena päivänä pääsimme työn touhuun. Saimme päivittää Intotalon sosiaalista mediaa viikoittain, teimme yrityksen sisäisiä työtehtäviä sekä kirjoitimme tänne blogiin postaukset webinaareista. Välillä rentouduimme myös opettavaa äänikirjaa kuunnellen. Intotalo on todella hyvä yritys, jossa suorittaa harjoittelu. Annetut työtehtävät palvelevat varmasti hyvin tulevissa opinnoissa.

 

Mitä opimme?

Vaikka harjoittelu oli lyhyt saimme kerättyä kasaan paljon oppeja. Opimme, kuinka jokainen yksilö vaikuttaa lopputulokseen ja jokaisella on merkitys. Intotalolla myös kannustetaan työkavereita saavuttamaan omat tavoitteet. Opimme myös, joskin vasta pintaraapaisulta, kuinka markkinointi tämän kokoisessa yrityksessä toimii. Erilaiset työtehtävät ovat avanneet silmiä ja jotkin koulussa opitut asiat ovat konkretisoituneet. Tärkein oppimamme on ollut se, kuinka koulussa opitut teoriat konkretisoituvat. Teoriaa ei siis pidä pitää koko totuutena, vaan sen merkitys konkretisoituu työelämässä.

 

Harjoittelu on nyt lopuillaan. Käteen on jäänyt paljon hyviä tietoja ja taitoja tulevaisuutta varten. Opimme lyhyeen aikaan verrattuna paljon. Koko Intotalon porukka on ollut mahtava sekä heidän energia on tarttunut meihin kevään aikana, jonka avulla lähdemme kesää kohti!

 

Keväisin terveisin Tinja ja Heidi

 

Piditkö tästä blogiartikkelista? Tilaa uusimmat blogikirjoitukset suoraan sähköpostiisi sivun alalaidan lomakkeella!

Comments

comments

Share This