Ota yhteyttä 029 009 2530

Yrittäjän päivää vietetään 5.9. ja Intotalolla on muodostunut jo perinteeksi valita päivän kunniaksi valmennuksiimme osallistuneiden joukosta Vuoden Yritysjohtaja.

Kunnia ja arvonimi myönnetään ansioituneelle yritysjohtajalle, joka on tehnyt merkityksellistä työtä suomalaisessa yritysmaailmassa ja onnistunut kehittämään yritystään selkeästi eteenpäin omalla alallaan.

Tänä vuonna raati valitsi yksimielisesti Vuoden 2018 Yritysjohtajaksi Superpark Oy:n maajohtajan Taneli Sutisen.

Valinnan perusteet ovat seuraavanlaiset: Taneli Sutisen perustama Superpark Oy on muutamassa vuodessa kasvanut yksittäisestä kainuulaisesta sisäliikuntapuistosta valtakunnalliseksi ja kansainväliseksi konseptiksi, joka käsittää jo toistakymmentä puistoa ympäri Suomen sekä lisäksi puistot Kiinassa Hong Kongissa ja Suzhoussa sekä Ruotsissa Uppsalassa. Kansainvälisiä puistoja avataan tänä vuonna vielä lisää Singaporeen ja Kuala Lumpuriin.

Taneli on osoittanut rohkeaa yrittäjähenkeä viedessään ideaansa maailmalle sekä reilua, oikeudenmukaista ja joukkuehenkeä rakentavaa johtajuutta, joka tekee superparkkilaisista yhden ison tiimin ja perheen.

”Lämmittää mieltä todella paljon”, Taneli Sutinen kommentoi valintaa tuoreeltaan.

”Minulla on pelkästään hyviä muistoja Intotalon valmennuksissa. Se aika oli minulle kuin nuoren miehen live-videopeli, jolloin rakensin uusia verkostoja, tutustuin uusiin ihmisiin ja opin uusia asioita. Olen tosi tyytyväinen, että sain olla niin innovatiivisessa yhteisössä mukana, joka on auttanut omassa yritystarinassani eteenpäin näihin päiviin asti.”

Koko Intotalon poppoo onnittelee Tanelia valinnan johdosta!

Aiemmin valitut Vuoden Yritysjohtajat:
2017: Mervi Kemppainen, teatterivastaava, Bio Rex Cinemas Oy
2016: Miska Jylhä ja Heikki Jussila, Vertia Oy
2015: Lasse Asmundela, RemisteR Takuuremontit
2014: Niina Pietikäinen, Harrinivan Lomakeskus Oy

 

Katso vielä Tanelin fiilikset heti valinnan jälkeen videolta:

 

Piditkö tästä blogiartikkelista? Tilaa uusimmat blogikirjoitukset suoraan sähköpostiisi sivun alalaidan lomakkeella!

Comments

comments

Share This