Ota yhteyttä 029 009 2530

Meiltä kysytään usein, minkälaisia kokemuksia Intotalon asiakkailla on verkkovalmennuksistamme. Mitä verkon välityksellä toteutettavasta valmennuksesta jää käteen?

Tähän blogiartikkeliin olemme koonneet asiakkaiden kokemuksia kevään 2018 ensimmäisestä Lean Office –verkkovalmennuksesta.

Lean Office on luotu henkilöille ja organisaatioille, jotka haluavat tehostaa päivittäistä työtehoa, vähentää kiirettä, luoda lisäarvoa asiakkaalle ja keskittyä siihen työhön, millä on todellista vaikutusta.

Älä usko meitä, usko asiakkaitamme. Lue osallistuneiden kokemukset verkkovalmennuksesta!

 

Minkälaisin odotuksin Lean Office -verkkovalmennukseen?

Lean Office –verkkovalmennukseen tullaan useimmiten hakemaan työkaluja parempaan työtehtävien ja ajankäytön hallintaan, prosessien sujuvoittamiseen ja turhan työn vähentämiseen.

Polttavimpia ongelmia, joihin toivotaan ratkaisua, ovat esimerkiksi tiimien työkalujen tehostaminen, ylilaadun vähentäminen, aikatauluttaminen, jatkuvan parantamisen menetelmän jalkauttaminen käytäntöön sekä eri toimipisteiden johtaminen.

 

Kokemuksia Intotalon Lean Office -verkkovalmennuksesta oppimismuotona

Kaikki vuoden 2018 ensimmäisestä Lean Office -valmennuksesta palautetta antaneet pitivät verkkovalmennusta hyvänä keinona parantaa omaa osaamistaan.

Verkkovalmennus antaa erinomaisen mahdollisuuden itsensä kehittämiselle erityisesti heille, joiden on työaikojen puitteissa muuten vaikeaa irtautua muualla pidettäviin valmennuksiin.

”Helppo sisällyttää omaan aikatauluun, kun ei tarvitse varata aikaa liikkumiseen.” –Anne-Mari Pirinen, yrittäjä

Osallistujat ovat kiitelleet Lean Office –verkkovalmennusta tiiviinä ja tehokkaana pakettina. Aikataulujen järjesteleminen ei ole 1,5 tunnin mittaisten tapaamisten ajaksi ylitsepääsemätöntä.

”Tehokasta. 1,5 tuntia on maksimipituus, jonka jaksaa keskittyä. Helppo osallistua kesken työpäivän. Kellonaika oli sopiva.” Eveliina Lindell, johtava hävikkiasiantuntija.

 

Kokemuksia siitä, mitä valmennuksesta siirtyy käytäntöön

Lupauksemme on, että jokaisesta valmennuspäivästämme voit viedä aina jotain suoraan käytäntöön. Miten tämä toteutuu verkkovalmennuksissa?

Asiakkaidemme kertoman mukaan hyvin. Jokainen Lean Office-verkkovalmennuksesta palautetta antanut pystyi nimeämään useita työkaluja ja oppeja, joita he voivat hyödyntää suoraan käytännössä.

Erityisen hyödyllisiksi oli koettu työprosessin visualisoiminen Kanban-työkalulla sekä syy- ja seuraussuhteita selvittävä juurisyyanalyysi.

”Aion viedä käytäntöön ainakin Trellon ja muita työkaluja, Kanbania voisi myös hyödyntää ja hukan poistamisen oppeja.” Selja Roukala, sovelluspäällikkö

”Käytäntöön siirrän työtehtävien visualisoinnin Kanban-työkalulla, jotta keskeneräiset työt hahmottaa paremmin ja pystyy rajoittamaan keskeneräisten töiden määrää sellaiseksi, että työt pystyy hoitamaan hyvin.” Anne-Mari Pirinen, yrittäjä.

 

Kokemuksia aiemman osaamisen merkityksestä Lean Office-verkkovalmennuksessa

Meiltä kysytään usein, pitääkö valmennusaiheista olla jo joitain osaamista ennen valmennukseen osallistumista. Vastaus on, että ei. Rakennamme valmennuksemme aina siten, että vasta-alkajakin pääsee hyvin kärryille.

Toisaalta ei haittaa, jos sinulla on jo jonkin verran tietämystä aihealueesta. Kevään Lean Office -verkkovalmennukseen osallistuneista osa oli täysin noviiseja Lean-menetelmän käytössä, osa oli jo tutustunut aiheeseen esimerkiksi kirjoja lukemalla.

Sekä täysin vihreät että jo jonkin verran tietämystä omaavat osallistujat kokivat saaneensa valmennuksesta uutta oppia ja työkaluja arkiseen työhön.

 

Kokemuksia Intotalon verkkovalmennuksesta: vain ruusuja, ei risuja

Tässä vielä ruusuja vuoden 2018 ensimmäiseen Lean Office –verkkovalmennukseen osallistuneilta, risuja emme tällä kertaa saaneet yhtään! 🙂

”Kiitos hyvästä ja selkeästä valmennuksesta!”

”Kiitos mielenkiintoisesta koulutuksesta. Hyvin pääsin mukaan, vaikka ensimmäinen kerta jäi välistä.”

”Pidin selkeästä esitystavasta. Sain hyvän yleiskuvan Leanista ja eri hukan lajit käytiin läpi sopivan perusteellisesti mutta tehokkaasti. Kotitehtävät olivat hyödyllisiä.”

”Kiitos ajatuksia herättävästä valmennuksesta, josta sai konkreettisia työkaluja oman työn kehittämiseen!”

 

Haluatko sinäkin oppia hyödyntämään Lean-menetelmää toimisto- ja asiantuntijatyössä? Tule mukaan Lean Office -verkkovalmennukseen! Alkavien valmennusryhmien aikataulut ja tarkemmat ohjelman löydät täältä.

Piditkö tästä blogiartikkelista? Tilaa uusimmat blogikirjoitukset suoraan sähköpostiisi sivun alalaidan lomakkeella!

Comments

comments

Share This