Ota yhteyttä 029 009 2530

Lue lyhyesti 2 minuutissa, mikä on yksi suurin ja yleisin ajattelumalli, joka estää liiketoimintasi kehittymisen?

Maailma yrityksesi ympärillä muuttuu jatkuvasti ja aika ajoin asiantuntijat kertovat mitä sinun kannattaa tehdä nyt tai olla tekemättä, jotta liiketoimintasi olisi pystyssä jatkossakin. Tämä vaatii sinulta ja yritykseltäsi muutoksia, uusia tapoja ja osaamisten päivittämistä.

Usein kuulen kuitenkin hyvin yleisen lauseen, miksi yrityksissä ei kehitystä lähdetä tekemään: Ei tuo toimi meidän toimialalla ja yrityksessä, kun meillä on toiminta niin ”erilaista ja uniikkia”.

Tämä on ajattelumalli, jonka maailman parhaat puhujat Nordic Business Forumissa käskivät meitä unohtamaan, sillä jokainen toimiala on mullistunut aikojen saatossa. Sinunkin seuraava toimialasi uudistaja voi tulla vaikka jo ensi vuonna Suomesta, Ruotsista, Japanista, Yhdysvalloista jne.

Jos sinä et ole tekemässä asioita oman toimialasi etunenässä, joku muu tulee tekemään sen varmasti.

Pienetkin askeleet kohti muutosta kannattavat ja tuottavat tulosta, kunhan vain lähdet liikkeelle: hyödynnät uusia markkinointitapoja, tuotat digitaalisia palveluita, sähköistät taloushallintoasi, rakennat kumppanuuksia, alat mittaamaan suorituksia etkä työaikaa jne.

Lähde rohkeasti viemään oma liiketoimintasi ja toimialasi kohti uusia trendejä, toimintapoja ja ilmiöitä, sillä se on avain menestykseen tulevaisuudessakin.

Tutkimustenkin mukaan suurimmat innovaatiot ja kaupalliset menestystarinat itse asiassa syntyvät juuri useiden toimialojen risteyskohdissa. Aihetta tutki ja käsittely jo vuonna 2004 Frans Johansson kirjassaan “The Medici Effect” (suom. Medici-ilmiö).

Intotalo tarjoaa useita valmennusohjelmia, joissa pääset viemään itseäsi ja yritystäsi eteenpäin muiden samanhenkisten yrittäjien ja johtajien sekä asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi saat aina tarkemmin tarkemmin mitä kaikkea maailmassa tapahtuu, joihin sinun tulisi tulevaisuudessa reagoida. Lue valmennuksistamme lisää täältä.

Comments

comments

Share This