Ota yhteyttä 029 009 2530

Ratkaisuja myynnin kehittämiseen

 • Voisiko yrityksesi myynti vetää paremmin?
 • Mietitkö, mistä löytäisit asiakkaita tai miten asiakkaasi löytäisivät sinut?
 • Onko myynnin tuloksellisuuden mittaaminen hankalaa?
 • Haluaisitko saada myyntitiimiisi lisää positiivista potkua?

 

”Pidin erityisesti siitä, että meitä osallistettiin paljon miettimään yhdessä ja erikseen. Näin kehitettävistä asioista tuli heti konkreettisia toimia. Valmennuspäivät olivat mukavaa vastapainoa ja vaihtelua normiaherrukselle – saavuin ilolla paikalle jokaiseen valmennuspäivään!
Sanna Kiuru, Heile Oy

Lataa maksuttomat pikaoppaamme!

”Koulutuksiin lähtemisessä on aina se riski, että onko sillä oikeasti annettavaa, mutta tästä valmennuksesta oli oikeasti hyötyä yrityksen markkinointiin. Intotalon valmentajat veivät hommaa eteenpäin hyvällä fiiliksellä ja omana itsenään ilman turhaa jargonpuhetta.”

Niko Eskola ja Joona Marjanen, Potius Oy.

 

”Sain valmennuksen aikana paljon uusia ajatuksia markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun, asiakkuuksien johtamiseen ja esiintymistaitojen kehittämiseen. Vein valmennuksesta suoraan käytäntöön strategiatyökaluja ja asiakkuuksien johtamisen malleja. Verkostoituminen toisten yrittäjien kanssa oli hyödyllistä.”

Tommi Virkki, Novosan Oy

Intotalon myyntivalmennus antaa sinulle myyntityön johtajana buustia tekemiseen ja käytännön työkaluja ja mittareita myynnin tuloksellisuuden parantamiseen!

Olemme valmennuksissamme auttaneet lukemattomia yrittäjiä, myyntipäälliköitä ja myyntijohtajia nousemaan uudelle tasolle myynnin johtamisessa.

Me Intotalolla teemme kaikki itsekin myyntiä ja tiedämme, että myynti lähtee fiiliksestä. Hyvässä, kannustavassa ilmapiirissä myyntityö sujuu ja onnistumiset jaetaan. Myyntivalmennuksessamme saat myynnillistä intoa ja energiaa jaettavaksi koko organisaatiollesi!

Alkavat valmennusryhmät

Soita tai laita viestiä, niin suunnitellaan sopiva valmennuskokonaisuus yhdessä!

Ulla Blomberg

sisällöntuottaja
+358 50 327 7718
ulla.blomberg@intotalo.com

Linkedin

Miksi valitsisit Intotalon?

 • Meidät tunnetaan innostavasta ja energisestä otteestamme.
 • Tärkeintä meille on aina, että voit viedä valmennustemme opit suoraan käytäntöön.
 • Valmennuksillamme vahvistamme työyhteisön yhdessä ajattelua ja yhdessä tekemisen kulttuuria.
 • Tarjoamme toimivimmat käytännöt ja testattuja johtamisen työkaluja Suomen ja kansainvälisesti parhaista työpaikoista.
 • Valmentajamme ovat kokeneita tiimien ja yksilöiden valmentajia. Olemme toteuttaneet valmennuksia yritysten avainhenkilöille vuodesta 2001.
 • Me uskomme, että johtamisessa ja työyhteisöissä toimimisessa tarvitaan yhä enemmän psykologista pääomaa. Oikeat päätökset, rohkeus tarttua tekemiseen ja kyky tulla toimeen erilaisten persoonien kanssa ei ole kiinni tekniikoista vaan kyvystä ajatella uudella tasolla.
 • Yritysten johtamisen arki on meille tuttua. Valmennuksiimme osallistuu vuosittain yli 500 yritysjohtajaa ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat suomalaiset edelläkävijäyritykset pienistä suuriin.
 • Annamme valmennuksillemme 100% tyytyväisyystakuun.

Ota yhteyttä!

 

Share This