Ota yhteyttä 029 009 2530

Tuomas Mikkonen

 

”Työn virtaviivaistaja” 

Tuomas Mikkonen on Intotalon ykkösmies Lean-menetelmän energisenä valmentajana. Jos tavoitteenasi on työn tehostaminen ja turhan häsläämisen vähentäminen, Tuomas on oikea henkilö ratkaisemaan tilanteen. 

Asiakkaiden parissa työskennellessään Tuomas on huomannut, että haasteena ei useinkaan ole taitojen tai työkalujen puute, vaan niiden soveltaminen jokapäiväiseen arkeen ja prosesseihin. Kiireen ja stressin luoman noidankehän katkaiseminen on Lean-valmennuksien avaintavoite. 

Kehittämispäivä kerran vuodessa ei riitä muutoksen aikaansaamiseen. Tuomas opastaakin prosessien jatkuvaan ja systemaattiseen parantamiseen. 

Tuomaksella on vahva työkokemus sekä projektitoiminnasta että yrittämisestä. Erityisen innostunut hän on nopeasta tuote- ja palvelukehityksestä Lean-startup –metodia hyödyntäen sekä asiantuntija- ja tietotyön hukkien poistamisesta ja työn virtauksen sujuvoittamisesta perinteisen Leanin keinoin. 

Tuomas tietää, että tieto on turhaa ilman tekemistä. Valmentajana hän haastaa sinut tekemään ja kokeilemaan ja miettimään asioita oman työn kautta. Valmennusmenetelmä on oppijakeskeinen ja asioita tekemisen kautta arkeen vievä. 

Tuomaksen valmennuksesta saat valmennuksesta onnistumisia ja positiivista energiaa käytännön työhön. Tarinamuotoisten esimerkkicasejen kautta teorioita ja työkaluja on helppo oppia soveltamaan omaan arkeen. 

Koulutus: KTM, YAT 

Motto: ”Tieto on turhaa ilman tekemistä.” 

Supervoima: Harrastuksena improvisaatioteatteri. Selviää kaikesta, mitä esiintymis- tai valmennuslavalla tulee vastaan. 

Tätä et tiennyt: Matkustanut 50 eri maassa 

Share This