Ota yhteyttä 029 009 2530

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto alkaa Oulussa 23.10.2017 - valmennusryhmä täynnä!

Lataa itseesi uutta johtamisvirtaa!

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto -valmennus on suunnattu jo useamman vuoden toimineille yrittäjille ja palkatuille johtajille Oulun alueella. Suorita yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena joustavasti ja kehitä osaamistasi yhdessä kokeneiden yritysjohtajien kanssa.

Sinun kannattaa olla mukana, mikäli

 • Haluat toimia esimerkkinä johtajana, jota työkaverisi ja lähipiirisi arvostavat.
 • Haluat kehittää itseäsi. Et pelkästään johtajana, vaan myös ihmisenä.
 • Tiedät, että yrityksesi menestys on kiinni johtamisen laadusta.
 • Yrityksesi kasvun vaiheessa ja tiedät, että henkilökohtaisen osaamisesi pitää olla huipputasolla tulevia haasteita varten.
 • Haluat saada vertaistukea muilta yritysjohtajilta.
 • Haluat saada kokeneilta valmentajilta huippuluokan valmennusta ja johtamispakkiisi uusimmat työkalut.

Näin valmennus etenee

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon -koulutusohjelma kestää 1,5 vuotta ja sisältää yhteensä 11 koulutuspäivää. 

Koulutusohjelma koostuu eri teemoista, joissa syvennyt yritysjohtamisen tärkeimpiin teemoihin yhdessä asiantuntijoiden ja toisten yritysjohtajien kanssa. Lisäksi koulutusohjelma sisältää yrityskohtaisia sparraustapaamisia ja verkkomateriaaleja toiminnan tueksi. Koulutusjaksot järjestetään Oulussa.

Koulutusohjelman toteuttajana toimii Oulun oppisopimuskeskus yhdessä Intotalo Oy:n kanssa. Valmentajinasi toimivat mm. Päivi Partanen, Tapu Holttinen, Jari Haapaniemi ja Jari Junkkari.

alko”Pidin kovin paljon monimuotoisesta koulutustavastanne ja kouluttajakaartikin oli mukavan värikäs ja vaihteleva. Sisällöt olivat toimivia, erityisesti huomioiden se, että olimme kovin erilaisilla taustoilla liikkeellä. Kyllä viinakauppiasta ja kaivinkoneyrittäjää loppuviimeksi kiinnostavat kuitenkin samat asiat.” – Jari Hiekkataipale, aluepäällikkö 
Keski-Suomen alue/ Alko oy

Mitä  Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon – koulutusohjelmaan osallistuminen vaatii sinulta?

 1. Haluat aidosti kehittää omaa osaamistasi yritysjohtaja ja olet valmis luopumaan vanhoista ajatusmalleistasi.
 2. Koska lopputuloksen tulee näkyä yrityksen tuloksessa, tiedät että tulos ei synny vain sormia pyörittelemällä vaan olet valmis viemään koulutuksessa saamiasi oppeja heti käytäntöön.
 3. Kalenterin ja aikataulujen hallintaa. Lupaamme tuloksia vain jos olet valmis sitoutumaan osallistumaan kaikkiin koulutusjaksoihin. yksitoista päivää 15 kuukauden aikana ei ole mahdotonta järjestää.
 4. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa varten sinun tulee esittää oma osaamisesi yritysjohtajana kirjallisesti ja suullisesti tutkinnon tavoitteiden vaatimusten mukaisesti. Tähän saat työkaluja ja malleja koulutusjaksoilla, mutta tutkintotilaisuuksiin valmistautuminen tarkoittaa sitä, että sinun on varattava aika tilaisuuksiin valmistautumiselle ja materiaalien kokoamiselle.

Vastineeksi sitoutumisestasi

Lupaamme antaa sinulle parhaan tukemme sekä jakaa kaikki parhaat opit ja työkalut yritysjohtamisen kehittämiseen. Kannustamme, vinkkaamme, verkotamme ja välillä ehkä myös usutamme sinua eteenpäin kohti kasvua. Joskus se tarkoittaa myös kipeitä valintoja, päätöksiä ja luopumista.

Valmennuksen teemat ja aikataulu

Kaikki lähipäivät kestävät klo 9-15.30 ja ne järjestetään Oulussa Ravintola Hilikussa (käyntiosoite: Kasarmintie 8h, 90130 Oulu).

23.10.2017 Orientaatio

29.11.2017 Miten johdan itseäni huippusuoritukseen?

22.1.2018 Vuorovaikutus esimiestyössä

15.2.2018 Missä ollaan nyt ja minne ollaan menossa?

27.3.2018 Strateginen johtaminen

15.5. 2018 Miten johdan ihmisiä ja inhimillisiä voimavaroja

7.6.2018 Haastavien tilanteiden voittaminen

20.9.2018 Talouden johtamisen strategiset valinnat

31.10.2018 Asiakkuuksien johtaminen

22.11.2018 Myynnin johtaminen

23.1.2019 Onnistumiskeskeinen kulttuuri ja johtajana kasvu

+ Minä esimiehenä Extended DISC® luontaisen esimiestyylin analyysi
+ Yrityskohtaiset sparraustapaamiset Intotalon esimiesvalmentajien ja yrityskehittämisen asiantuntijoiden kanssa 2 krt valmennuksen aikana.

 

Valmennusryhmä on täynnä. Ilmoittaudu mukaan seuraavaan ohjelmaan tai kysy lisää alla olevalla lomakkeella:

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Viesti

   

   

  Valmennusryhmä on täynnä. Ilmoittaudu mukaan seuraavaan valmennukseen tai kysy lisää

  Ilse Grönfors

  Ilse Grönfors
  +358 50 554 4003
  etunimi.sukunimi@intotalo.com

  Seuraava valmennus alkaa 23.10.2017.

  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa.

  Kustannukset

  Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tietopuoliseen koulutukseen osallistuminen on sinulle maksutonta. Vain valmennusjaksojen mahdolliset matka-, majoitus- ja ruokailukulut ovat omakustanteiset.

  Valmentajat

  PaiviPartanen

  KTM, YTM Päivi Partanen on henkilökohtaisten vahvuuksien löytäjä, kokenut asiantuntijamyyjä sekä lukuisten pk-yritysten sparraaja. Päivin käytännön oma johtamiskokemus hankittu monipuolisissa konteksteissa reilun 15 vuoden aikana. Päivi haastaa konkreettisiin tekoihin, sillä valmennuspäivistä ei ole mitään hyötyä, jos niistä ei siirry asioita käytäntöön. Katso Päivin esittely tästä.

  TapuNieminen

  KTM Tapu Holttinen on 17 vuoden kokemus eri organisaatioiden toiminnasta  ja eri toimialoilla työskentelystä. Tapu tekee päämäärätietoisesti töitä asiakkaiden puolesta. Tapun vahvoja osaamisalueita ovat innostava ihmisten johtaminen ja organisaatioiden kokonaistoiminnan kehittäminen. Katso Tapun esittely tästä.

  jari.haapaniemi02

  FM Jari Haapaniemi on tullut kokemusten kautta ihmisten johtajaksi. Jari keskittyy valmennuksissa oivalluttamaan henkilöitä käytännön kehitystyöhön.  Hänellä on vankka kokemus prosessien ja organisaatioiden kehittämisestä vastuullisena johtajana ja fasilitaattorina. Osaamisalueita ovat johtoryhmätyön kehittäminen, strategia- ja arvoprosessien fasilitoinnit, muutoksen johtaminen, projektijohtaminen, HR auditoinnit ja -prosessien kehittäminen, osaamisen kehittäminen ja ihmisten johtamisen valmentaminen. Katso Jarin esittely tästä.

  jarijunkkari02

  Jari Junkkari on ratkaisumyynnin sekä tuloksellisen markkinoinnin rakentaja. Hän on toiminut niin kansainvälistä kauppaa tekevien verkkokauppojen kuin suorapostituksella tiliä tekevän yrityksen apuna. Jarin vahvuutena on myynti ja sähköinen markkinointi ja näihin teemoihin hän johdattaa useita yrittäjiä ja yritysjohtajia käytännönläheisellä valmennusotteella.

  Jarin esittely tästä.

  Share This