Ota yhteyttä 029 009 2530

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto alkaa Helsingissä 3.11.2017

Lataa itseesi uutta johtamisvirtaa!

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto -valmennus on suunnattu jo useamman vuoden toimineille yrittäjille ja palkatuille johtajille Helsingin alueella. Suorita yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena joustavasti ja kehitä osaamistasi yhdessä kokeneiden yritysjohtajien kanssa.

Sinun kannattaa olla mukana, mikäli

  • Haluat toimia esimerkkinä johtajana, jota työkaverisi ja lähipiirisi arvostavat.
  • Haluat kehittää itseäsi. Et pelkästään johtajana, vaan myös ihmisenä.
  • Tiedät, että yrityksesi menestys on kiinni johtamisen laadusta.
  • Yrityksesi kasvun vaiheessa ja tiedät, että henkilökohtaisen osaamisesi pitää olla huipputasolla tulevia haasteita varten.
  • Haluat saada vertaistukea muilta yritysjohtajilta.
  • Haluat saada kokeneilta valmentajilta huippuluokan valmennusta ja johtamispakkiisi uusimmat työkalut.

Aiempien valmennusten osallistujat ovat kertoneet mm.

”Sain valmennuksesta toimintatapoja, käytänteitä, arjen vinkkejä. Opin strategian valmistamisen ja käytäntöön viemisen. Oppina myös oman johtamisen reflektointi.”

”Pystyin opiskelun myötä seuraamaan ja kirjaamaan omia tekemisiä uusista näkökulmista. Sitä myötä kehittämään niitä osa-alueita.”

”Innostava oppimisilmapiiri, hyvä rytmitys, toimiva ohjeistus & kommunikointi.”

”Vertaisilta oppiminen, uudet ajatukset, mallit → omien ideoiden sparraus/haastaminen. Selkeät ja hyvin rajatut sisältöteemat. Sopivasti käytännön tehtäviä ja niitä tukevaa teoriaa.”

Näin valmennus etenee

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon -koulutusohjelma kestää 1,5 vuotta ja sisältää yhteensä 11 koulutuspäivää. 

Koulutusohjelma koostuu eri teemoista, joissa syvennyt yritysjohtamisen tärkeimpiin teemoihin yhdessä asiantuntijoiden ja toisten yritysjohtajien kanssa. Lisäksi koulutusohjelma sisältää yrityskohtaisia sparraustapaamisia, etätapaamisia ja verkkomateriaaleja toiminnan tueksi. Koulutusjaksot järjestetään Helsingissä.

Koulutusohjelman toteuttajana toimii Stadin oppisopimuskeskus yhdessä Intotalo Oy:n kanssa. Valmentajinasi toimivat mm. Päivi Partanen, Holttinen, Jari Haapaniemi ja Jari Junkkari.

Mitä  Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon – koulutusohjelmaan osallistuminen vaatii sinulta?

  1. Haluat aidosti kehittää omaa osaamistasi yritysjohtaja ja olet valmis luopumaan vanhoista ajatusmalleistasi.
  2. Koska lopputuloksen tulee näkyä yrityksen tuloksessa, tiedät että tulos ei synny vain sormia pyörittelemällä vaan olet valmis viemään koulutuksessa saamiasi oppeja heti käytäntöön.
  3. Kalenterin ja aikataulujen hallintaa. Lupaamme tuloksia vain jos olet valmis sitoutumaan osallistumaan kaikkiin koulutusjaksoihin. yksitoista päivää 15 kuukauden aikana ei ole mahdotonta järjestää.
  4. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa varten sinun tulee esittää oma osaamisesi yritysjohtajana kirjallisesti ja suullisesti tutkinnon tavoitteiden vaatimusten mukaisesti. Tähän saat työkaluja ja malleja koulutusjaksoilla, mutta tutkintotilaisuuksiin valmistautuminen tarkoittaa sitä, että sinun on varattava aika tilaisuuksiin valmistautumiselle ja materiaalien kokoamiselle.

Vastineeksi sitoutumisestasi

Lupaamme antaa sinulle parhaan tukemme sekä jakaa kaikki parhaat opit ja työkalut yritysjohtamisen kehittämiseen. Kannustamme, vinkkaamme, verkotamme ja välillä ehkä myös usutamme sinua eteenpäin kohti kasvua. Joskus se tarkoittaa myös kipeitä valintoja, päätöksiä ja luopumista.

Valmennuksen teemat ja aikataulu

Valmennuspäivät järjestetään aina klo 10.00-16.00

Valmennuspaikkana toimii Meeting Park Campus (Kauppakeskus Forum)

 

3.11.2017 Orientaatio

11.12.2017 Miten johdan itseäni huippusuoritukseen?

7.2.2018 Vuorovaikutus esimiestyössä

20.3.2018 Missä ollaan nyt ja minne ollaan menossa

24.4.2018 Strateginen johtaminen

21.8.2018 Miten johdan ihmisiä ja inhimillisiä voimavaroja

12.9.2018 Haastavien tilanteiden voittaminen

16.10.2018 Talouden johtamisen strategiset valinnat

21.11.2018 Asiakkuuksien johtaminen

18.12.2018 Myynnin johtaminen

12.2.2019 Onnistumiskeskeinen kulttuuri ja johtajana kasvu

+ Minä esimiehenä Extended DISC® luontaisen esimiestyylin analyysi
+ Yrityskohtaiset sparraustapaamiset Intotalon esimiesvalmentajien ja yrityskehittämisen asiantuntijoiden kanssa 2 krt valmennuksen aikana.

 

Ilmoittaudu mukaan  tai kysy lisätietoja alla olevalla lomakkeella.

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Viesti

 

Seuraava valmennus alkaa 3.11.2017.

Kustannukset

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon valmistava valmennus on mahdollista toteuttaa ja rahoittaa yrittäjän/työntekijän  oppisopimuskoulutuksena.

Lisäksi ammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on oikeus hakea ammattitutkintostipendiä, jonka arvo on 395 euroa.

Valmentajat

PaiviPartanen

KTM, YTM Päivi Partanen on henkilökohtaisten vahvuuksien löytäjä, kokenut asiantuntijamyyjä sekä lukuisten pk-yritysten sparraaja. Päivin käytännön oma johtamiskokemus hankittu monipuolisissa konteksteissa reilun 15 vuoden aikana. Päivi haastaa konkreettisiin tekoihin, sillä valmennuspäivistä ei ole mitään hyötyä, jos niistä ei siirry asioita käytäntöön. Katso Päivin esittely tästä.

TapuNieminen

 

 

 

 

 

KTM Tapu Holttisella  on 17 vuoden kokemus eri organisaatioiden toiminnasta  ja eri toimialoilla työskentelystä. Tapu tekee päämäärätietoisesti töitä asiakkaiden puolesta. Tapun vahvoja osaamisalueita ovat innostava ihmisten johtaminen ja organisaatioiden kokonaistoiminnan kehittäminen. Katso Tapun esittely tästä.

jari.haapaniemi02

FM Jari Haapaniemi on tullut kokemusten kautta ihmisten johtajaksi. Jari keskittyy valmennuksissa oivalluttamaan henkilöitä käytännön kehitystyöhön.  Hänellä on vankka kokemus prosessien ja organisaatioiden kehittämisestä vastuullisena johtajana ja fasilitaattorina. Osaamisalueita ovat johtoryhmätyön kehittäminen, strategia- ja arvoprosessien fasilitoinnit, muutoksen johtaminen, projektijohtaminen, HR auditoinnit ja -prosessien kehittäminen, osaamisen kehittäminen ja ihmisten johtamisen valmentaminen. Katso Jarin esittely tästä.

 

 

 

Tradenomi, VTS, ylempi AMK, AmO Piia Raidénilla on 20 vuoden kokemus vakuutusalalla hoitaen menestyksekkäästi yritysasiakassuhteita, myyntiä, verkostoa ja esimiestyötä valmentavalla otteella. Hän on perehtynyt IT-alan asiakkuusjohtajana yritysten mittariston, analysoinnin ja seurannan merkitykseen yrityksen strategisessa toiminnassa. Verkostojen ja dynaamisen ilmapiirin johtaminen ja kehittäminen ovat Piian vahvuuksia. Piian on parhaimmillaan asiakkuuksien ja myynnin johtamisessa, myyntijohtajien sparraamisessa, tuloksellisen myyntikulttuurin rakentamisessa ja työ- ja asenneilmapiirin johtamisessa.
 

 

Ilmoittaudu tai kysy lisää valmennuksesta

 

Ilse Grönfors

 

 

 

 

 

Ilse Grönfors
+358 50 554 4003
ilse.gronfors@intotalo.com

 

 

Share This