Ota yhteyttä 029 009 2530

Vilma Mutka

 

”Inspiroiva ilmapiirijohtaja”

 

Vilma Mutka on toiminut innostavana esimiesten, asiantuntijoiden ja yrittäjien valmentajana ja fasilitaattorina jo vuodesta 2009. Vilmalla on myös vahva käytännön kokemus yrittäjyydestä, niin oman yrityksen johtamisen kuin yrittäjäperheen kautta.

Vilman ydinosaamiseen kuuluvat muun muassa osallistava johtaminen, verkostojohtaminen, tiimityön kehittäminen, asiakkuuksien ja asiakaskokemuksien kehittäminen sekä markkinointi ja brändäys. Vilma haluaa luoda merkityksellisempää ja mielekkäämpää työelämää. Vankan asiantuntijuuden sekä monipuolisten verkostojen avulla Vilma antaa valmennettaville tuoreita näkökulmia ja haastaa ajattelemaan uudella tavalla.

Vilman mukaansatempaava ja inspiroiva koulutustyyli laittaa hymyn huulille. Valmennuksissa ei istuta vain paikallaan kuuntelemassa, vaan työskentely on usein toiminnallista ja työpajamuotoista. Dialogille annetaan paljon tilaa, sillä tarinoiden jakaminen yhdistettynä käytännön kokeiluihin tuottavat aikuisoppimisessa parhaat tulokset.

Vilman intohimona on oppimismuotoilun, learning designin, kehittäminen. Se perustuu ajatukseen, että jatkuva oppiminen on paras kilpailuetu nopeasti muuttuvassa maailmassa. Oppimista ja kehittymistä tarkastellaan sekä yksilö-, tiimi-, että organisaatiotasolla.

Koulutus: MBA, BBA, AmO (2018)

Motto: ”Oppiminen on parasta, mitä voi tehdä housut jalassa.”

Supervoima: Tiukan asian ja hersyvän toiminnallisuuden yhdistäminen

/vilmamutka

/ vilmamutka

Share This