Ota yhteyttä 029 009 2530

Tapu Holttinen

 

”Valloittava persoona”

 

Tapu Holttinen on valmentamisen ja yrittämisen rautainen ammattilainen. Tapu on toiminut johtamisen, esimiestyön ja organisaatiokulttuurien kehittämistehtävissä sekä yrittäjänä vuodesta 1999 lähtien. Tapun erikoisosaamisalueet ovat johtajuuden ja esimiestyön kehittäminen, johtoryhmien sparraus sekä työyhteisöjen valmennus. Tapun erityinen intohimo on onnellisen johtajuuden tutkiminen ja eteenpäin vieminen, minkä avulla hän haluaa etsiä keinoja tuoda johtajuuteen hyvää mieltä ja tasapainoisuutta.

Pedagogisesti taitava ja uudistamiseen innostava Tapu on valmentanut sekä yksityisellä että julkisella sektorilla oppilaitoksista mikro- ja suuryrityksiin. Tämä supernainen on luonteeltaan ripeä ja tekee sovitut asiat kunnolla alusta loppuun asti. Tapu osaa luoda valmennuksiin hauskan ja rennon tunnelman, joka mahdollistaa nykyajattelun ravistelun ja uusien näkökulmien herättelyn. Osallistavista ja dialogiin perustuvista valmennuksista osallistujat saavat aina konkreettisia työkaluja arkeen vietäväksi.

Tapu on myös pitkän linjan yrittäjäjärjestöaktiivi ja hän haluaa edistää yrittämisen asemaa yhteiskunnallisena ilmiönä sekä lainsäädännössä. Tapu on toiminut muun muassa Suomen yrittäjien hallituksessa sekä Keski-Suomen yrittäjät ry:n varapuheenjohtajana.

Koulutus: KTM, AmO

Tavoite: Opastaa valmennettavia piirun verran paremmiksi johtajiksi

Supervoima: Intohimona matkustaminen, nähnyt 69 maata ja saanut näkökulmaa maailman menoon

 /tapuholttinen

 /tapuholttinen

Share This