Ota yhteyttä 029 009 2530

Ollis Leppänen

 

”Idearikas toimeen tarttuja”

 

Ollis Leppäsen yrittäjäura on kestänyt pian 20 vuotta. Ollis on toinen Intotalon perustajista ja nykyinen osakas, hallituksen puheenjohtaja ja valmentaja.

Yrittäjyyden matkalla suurin opetus Ollikselle on ollut se, että ei ole olemassa täydellistä yrittäjää tai johtajaa. Kukaan ei pysty hallitsemaan kaikkea yrittämisessä vaadittavia taitoja tai osa-alueita täydellisesti.

Parhaimpia tuloksia valmennuksissa saadaan Olliksen kokemuksen mukaan silloin, kun koko henkilöstö otetaan prosessiin mukaan. Keskustelu on paras ja yksinkertaisin työkalu yrityksen kehittämisessä.

Olliksen erityisosaamisalueita ovat liiketoiminnan analysointi ja suunnittelu, liiketoimintaan liittyvien päätösten ja ratkaisujen tuki, tuotteistaminen, myynti ja markkinointi sekä asiakaspalvelun ja myynnin johtaminen.

Liiketoiminnan kehittäminen on parhaimmillaan konseptointia, mikä kiteyttää kaikki edellä mainitut osa-alueet. Kaiken tavoitteena on saada enemmän asiakkaita ja enemmän tulosta. Valmentajana Olliksessa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla luovuus ja käytännöllisyys. Ollis näkee helposti laajan kokonaiskuvan, luo tavoitteita, ideoi ja kehittää konseptia, mutta osaa myös nopeasti kääriä hihat käytännön toimenpiteisiin.

Olliksen mukaan parasta valmentamisessa on seurata, kun yritykset saavat valmennuksen myötä tuulta siipiensä alle ja vauhtia kehittymiseen.

Koulutus: Tradenomi, Tiimiakatemia MBA

Motto: Yrityksen kehittämisellä ei ole merkitystä, jos se ei näy viivan alla!

Supervoima: Hymy, joka pelastaa päivän

Tätä et tiennyt: Purjehtinut kaksi kertaa Atlantin ylitse

+358 44 352 3479
ollis@intotalo.com

Linkedin

Share This