Ota yhteyttä 029 009 2530

Makke Leppänen

 

”Mielen voiman vahvistaja”

 

Makke Leppänen on toinen Intotalon perustajista. Makke on tehnyt valmentamistyötä jo lähes 30 vuoden ajan, alkaen urheiluvalmentajana Sotkamon Jymyssä ja siirtyen urheilujohtajien valmennusten kautta johtamisen ja johtoryhmien valmennuksiin.

Makkella on valmentavan psykologian maisterin koulutus, joka on saavutettu kansainvälisillä opinnoilla Sydneyn ja Kalifornian yliopistoissa. Huippuosaamista Makkella löytyy erityisesti psykologisen johtamisen sekä mindsetin ja motivaation johtamisen osa-alueilta. Makke uskoo, että kaikki lähtee pohjimmiltaan ihmisistä ja heidän vahvuuksistaan, ja psykologinen näkökulma on välttämätön johtamista kehitettäessä.

Valmentajana Makke on tulevaisuusorientoitunut opastaja, joka herättelee näkemään asioita toiselta kantilta. Makken inspiroiva valmennusote opettaa ihmisten motivointia ja asenteen johtamista.

Makke osaa kuunnella ja antaa ihmisille tilaa, mikä mahdollistaa omakohtaisen oivaltamisen. Dialogiin perustuvat valmennukset keskittyvät vahvuuksien etsimiseen ja yhdessä ajattelemiseen. Tavoitteena on aina pystyä soveltamaan valmennuksen oppeja arkeen ja käytännön työhön.

Elämänohje: Niin kauan kuin on intohimoa ja halu oppia,kaikki on mahdollista

Supervoima: Harrastuksena seniorijääkiekko, jossa maalivahdin roolissa haastaa itseään jatkuvastimielen tasolla

Share This