Ota yhteyttä 029 009 2530

Jari Junkkari

 

”Kannustava kehittäjä”

 

Jari Junkkari on Intotalon myynnin ja markkinoinnin erikoisasiantuntija. Jarin vahva kokemuspohja perustuu pitkään kokemukseen erilaisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä sekä palkkatyössä että yrittäjänä. Yrittäjätaustansa ansiosta Jarilla on erinomainen tuntuma yritysten kehittämisen kulmakiviin ja haasteisiin.

Yritysten asiakkuuksien johtamisen, myynnin ja sähköisen markkinoinnin kehittäminen ja digitalisaatioon liittyvät uudistushaasteet ovat Jarin ydinosaamista. Jatkuva tietojen päivittäminen, kiinnostus teknologiaan ja uusien ilmiöiden haltuun ottaminen varmistavat ajan tasalla olevan tietämyksen digimaailman käänteistä.

Jarilla on asiantuntemusta myös Leanin käyttöön johtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Jari valmentaa varmalla, positiivisella ja rohkaisevalla otteella käytännön vinkkeihin ja työkaluihin keskittyen. Osallistujat saavat valmennuksista vauhtia liiketoiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen sekä roppakaupalla vahvaa, haasteisiin tarttuvaa asennetta.

Jatkuva itsensä tavoitteellinen kehittäminen on Jarille tärkeää. Systeemiälykkäänä ja suoraselkäisenä miehenä tunnettu Jari ei pelkää mennä epämukavuusalueelleen, vaan ottaa haasteet aina mahdollisuutena oppia uutta.

Yritysten auttaminen on Jarin suurin intohimo, ja hän haluaa tarjota asiakkaille aina konkreettista käytännön hyötyä suoraan arkeen sovellettavaksi.

Koulutus: Tradenomi

Supervoima: Tavoitteellinen itsensä ja asiakkaidensa kehittäminen

Tätä et tiennyt: Toimii vapaa-aikanaan yksikönjohtajana Kainuun pelastuslaitoksella ja kuuntelee äänikirjoja kotitöitä tehdessään

/jarijunkkari

/jarijunkkari

Share This