Ota yhteyttä 029 009 2530

Jari Haapaniemi

 

”Kokenut konkari”

 

Jari Haapaniemi on ihmisten johtamisen kokenut konkari. Jarin intohimo valmentamiseen ja kouluttamiseen on kestänyt jo vuosikymmeniä. Jarilla on taustallaan vahva pedagoginen ja didaktinen tietämys, mikä tekee Jarin valmennuksesta oppimisen kannalta erityisen tehokasta.

Jari valmentaa varmalla otteella erityisosaamisalueinaan johtoryhmätyön kehittäminen, strategia-ajattelu, muutosjohtaminen, projektijohtaminen, oman itsen johtaminen sekä työsuhdeasiat ja HR-käytännöt.

Jarilla on vahvuutenaan kovaa käytännön kokemusta yritysmaailmasta. Hän on toiminut UPM Kymmenellä henkilöstöjohtajana sekä sisäisten johtoryhmien fasilitaattorina 11 vuoden ajan ja ollut tämän tehtävän myötä mukana myös erittäin vaikeissa ja haastavissa päätöksentekotilanteissa. Tämä on antanut Jarille erinomaisen tietämyksen erityisesti hr- ja työsuhdeasioista.

Jari on pitänyt satoja motivaatiopuheita erilaisissa tilaisuuksissa ympäri maata ja hän uskoo, että paremman johtamisen kautta yritys pääsee parempiin tuloksiin.

Valmennuksissaan Jari haluaa panostaa innostamiseen ja rohkaisemiseen maustettuna tositarinoilla kulissien takaa. Valmennusmetodeina Jari käyttää runsaasti yhdessä oppimista ja dialogioppimista. Valmennettavat saavat Jarin koulutuksista runsaasti eväitä onnistumiseen, ajattelemiseen ja oman itsen kehittämiseen.

Koulutus: FM

Motto: ”Always look at the bright side of life.”

Salainen ase: Musta muistikirja, jollaiseen on kirjautunut muistiinpanoja jo 20 vuoden ajan.

/jarihaapaniemi

/haapaniemijari

Share This