Ota yhteyttä 029 009 2530

Yrittäjän ammattitutkinto verkkovalmennuksena

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa – Kirkasta yritystoimintasi suunta

Yrittäjän ammattitutkinto -verkkovalmennus on suunnattu jo muutaman vuoden toimineille yrittäjille. Kyseessä ei ole yritystoiminnan peruskurssi vaan etäopiskeluna tapahtuva valmennus, josta saat käytännön työkaluja yritystoimintasi kehittämiseen seuraavalle tasolle. Yrittäjän ammattitutkinto verkossa kirkastaa tavoitteesi ja luo varmuutta vahvistamalla liiketoimintaosaamistasi.

Osallistujamme arvioivat valmennuksen hyvin käytännönläheiseksi ja hyödylliseksi (keskiarvo 4,14, asteikoilla 1-5).

lapland-shaman-jari-rossi”Tämä valmennus on kyllä pistänyt minut ajattelemaan ihan teoriassa ja käytännössä tätä yritystoimintaa ihan eri tavalla. Valmennus on avannut silmiä, ettei se auta että minun mielestä tuotteet ovat hyviä, vaan pitää päästä sen asiakkaan pään sisään. Sitten se on vaan omasta itsestä kiinni miten ne asiat vie käytäntöön. Tässä on syntynyt verkostoitumisen puolellakin hienoja asioita Kuru Joogan Susanna Siitosen kanssa ollaan laitettu kasaan yhteistuote, jossa on yhdistetty joogaa ja sitten näitä minun palveluja. Olen todellakin syventynyt tuotteitamiseen niin syvälle, että se tulee uniinkin.     Hyvä niin, yrittäminen on yhtä tuotteistamista ja asiakashaalintaa koko ajan. ”

Jari Rossi, Keimiön Koukkaus

Hyödyt 

 • Saat innostusta ja tukea yrittäjyyteen muilta yrittäjiltä.
 • Syvennät yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamistasi.
 • Rakennat itse tutkinnon sisällön. Voit valita omaa yritystoimintaasi tukevat osa-alueet ja muokata tutkinnon sisällöt vastaamaan suoraan omaan toimintaasi ja sen kehitystä.
 • Löydät uusia yhteyksiä ja verkostoja osaamisesi tueksi. Et joudu tallaamaan yksin yrittäjyyden polkua.
 • Saat uusia näkökulmia liiketoimintaasi valmentajiltasi sekä muilta yrittäjiltä.
 • Suoritat virallisen ja arvostetun yrittäjän ammattitutkinnon (YAT)

Mitä verkkovalmennukseen osallistuminen vaatii sinulta?

 1. Poisoppimista. Haluat aidosti kehittää omaa yrittäjäosaamistasi ja olet valmis luopumaan vanhoista ajatusmalleistasi.
 2. Sitoutumista. Lupaamme tuloksia vain jos olet valmis sitoutumaan. 2h kuukaudessa yhteistä etäopiskeluun varattua aikaa ei ole mahdotonta järjestää.
 3. Kärsivällisyyttä. Ymmärrät sen, että kehittyminen vaatii aikaa. Koska lopputuloksen tulee näkyä yrityksen tuloksessa, tiedät että tulos ei synny vain sormia pyörittelemällä vaan olet valmis viemään valmennuksesta saamiasi oppeja heti käytäntöön.

Vastineeksi sitoutumisestasi

Lupaamme antaa sinulle parhaan tukemme sekä jakaa kaikki parhaat opit ja työkalut yritystoimintasi kehittämiseen. Kannustamme, vinkkaamme, verkotamme ja välillä ehkä myös usutamme sinua yrityksesi kanssa eteenpäin kohti kasvua. Joskus se tarkoittaa myös kipeitä valintoja, päätöksiä ja luopumista.

Valmennuksen sisältö

Verkkovalmennus ja yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen suunnitellaan kanssasi henkilökohtaisesti. Voit suorittaa joko koko tutkinnon tai tutkinnon osan. Koko tutkinto koostuu kolmesta osasta. Yksi valmennusosio kestää 4 kk.

Voit valita oman tarpeesi mukaan tutkinnon sisällöt:

 • Yrityksen analysointi ja kehittäminen (yhteinen osa)
 • Tuotteistaminen
 • Myynti ja markkinointi
 • Taloushallinto
 • Sähköinen liiketoiminta

Verkkovalmennuksen sisältöjä:

 • Voimavarani yrittäjänä, ajankäytön hallinta ja olennaiseen keskittyminen
 • Miten syvennän asiakassuhteita ja lisään yritykseni kassavirtoja?
 • Markkinoinnin ja myynnin ydinviestit – mitä myyn ja millä vakuutan?
 • Millä bisneslogiikalla toimin nyt ja miten vahvistan kilpailuetujani markkinoilla?
 • Mikä on yritykseni talouskunto? Miten parannan kannattavuuttani?
 • Seuraavat askeleeni yrittäjänä – mikä on entistä tärkeämpää juuri nyt?

Näin valmennus etenee

Yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisessa verkkovalmennuksena saat joka toinen viikko uutta sisältöä yritystoimintaasi suoraan linkittyvien tehtävien kera. Näin pääset kehittämään tekemistäsi ja viemään oppeja suoraan yritystoimintasi käytännön tasolle. Valmennussisällöt ovat käytössäsi 24/7. Kerran kuukaudessa meillä on yhteinen parin tunnin mittainen verkkovalmennus. Tämä on yleensä kuukauden viimeisenä  perjantaina klo 9-11.

yrittäjän ammattitutkinto intotalo

Voit hakeutua valmennukseen oman aikataulusi mukaisesti. 

 Voit aloittaa muuna ajankohtana, tällöin suunnittelemme henkilökohtaisesti valmennuksesi.

Kustannukset

Yrittäjän ammattitutkintoon valmistava verkkovalmennus on mahdollista toteuttaa ja rahoittaa yrittäjän oppisopimuskoulutuksena (mm. Espoon, Kuopion ja Lapin oppisopimustoimistot mukana). Tästä voit katsoa oppisopimustoimistosi.

Lisäksi yrittäjän ammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on oikeus hakea ammattitutkintostipendiä, jonka arvo on 395 euroa.

Ilmoittaudu mukaan alkavaan valmennukseen tai kysy lisätietoja alla olevalla lomakkeella:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja:

Ilse Grönfors

Ilse Grönfors

+358 50 554 4003

ilse.gronfors@intotalo.com

Share This