Ota yhteyttä 029 009 2530

Yrittäjän ammattitutkinto alkaa Rovaniemellä 11.5.2017 - valmennusryhmä on täynnä!

Kirkasta yritystoimintasi suunta ja suorita virallinen yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto -valmennus on suunnattu jo muutaman vuoden toimineille yrittäjille Lapin alueella. Kyseessä ei ole yritystoiminnan peruskurssi vaan valmennus, josta saat työkaluja yritystoimintasi kehittämiseen seuraavalle tasolle. Valmennusohjelmassa kirkastat tavoitteesi ja vahvistat liiketoimintaosaamistasi useilla eri osa-alueilla kuten myynti, markkinointi, taloushallinto ja tuotteistaminen.

Valmennuksessa keskityt omien ydintoimintojesi kehittämiseen ja vahvistat erityisesti niitä aihealueita, joita sinä haluat viedä omassa toiminnassasi eteenpäin.

Hyödyt

 • Löydät tuloksellisimmat väylät  oman osaamisesi ja palveluidesi markkinointiin.
 • Saat valmiuksia some-markkinointiin ja opit hyödyntämään sitä oman bisneksesi kannalta järkevästi.
 • Tunnistat aikasyöppösi ja saat tukea olennaiseen keskittymiseen bisneksessä ja ohjausta oikealle polulle.
 • Saat vastauksia arkisiin talouden johtamisen kysymyksiin.
 • Luot verkostoja samanhenkisiin yrittäjiin.
 • Pysähdyt kaiken tekemisen keskellä liiketoimintasi kehittämisen avainasioiden äärelle. Saat valmiuksia tuloksen tekemiseen juuri myynnillä ja sähköisellä markkinoinnilla.
 • Osoitat osaamisesi yrittäjänä ja suoritat virallisen yrittäjän ammattitutkinnon.

Näin valmennus etenee

Tässä koulutuksessa et puuduta takapuoltasi pulpetissa – kaikki sisällöt on rakennettu suoraan yritystoimintasi hyödyksi. Kaikki, mitä teet ja kehität, teet omalle yrityksellesi.

Yrittäjän ammattitutkinto -koulutusohjelma kestää 1,5 vuotta ja sisältää yhteensä 11 koulutuspäivää. 

Koulutusohjelmassa syvennyt yritystoiminnan tärkeimpiin teemoihin yhdessä asiantuntijoiden ja toisten yrittäjien kanssa. Lisäksi koulutusohjelma sisältää webinaareja ja verkkomateriaaleja yritystoimintasi tueksi. Koulutusjaksot järjestetään Rovaniemen keskustassa.

Yrittäjän ammattitutkinto -koulutusohjelma (YAT) toteutetaan Rovaniemellä oppisopimusrahoitteisena koulutuksena. Oppisopimus tarkoittaa sitä, että pääasia oppimisesta tapahtuu omassa yrityksessäsi, käytännön yritystoiminnan tiimellyksessä. Lisää ideoita ja virtaa saat valmennuspäivistä 1 – 2 kuukauden välein. Valmennuspäivässä  keskitymme aina tiettyyn yritystoiminnan kulmakiven  (katso aikataulu ja teemat) kehittämiseen ja saamaan uusia työkaluja käyttöömme oman yrityksen kehittämistoimintaan.

Koulutusohjelman toteuttajana toimii Lapin oppisopimuskeskus yhdessä Intotalo Oy:n kanssa. Valmentajinasi toimivat mm. Niina Palmunen ja Olli Leppänen. 

Oppimista ja kehittämistä edistämään saat  mentorin,  oppimisen ohjaajan.  Hän on kuin urheilijan valmentaja, joka auttaa sinua pääsemään toivomiisi tuloksiin.

Mitä  Yrittäjän ammattitutkinto – koulutusohjelmaan osallistuminen vaatii sinulta?

 1. Haluat aidosti kehittää omaa osaamistasi yrittäjänä ja olet valmis luopumaan vanhoista ajatusmalleistasi.
 2. Koska lopputuloksen tulee näkyä yrityksen tuloksessa, tiedät että tulos ei synny vain sormia pyörittelemällä vaan olet valmis viemään koulutuksessa saamiasi oppeja heti käytäntöön.
 3. Kalenterin ja aikataulujen hallintaa. Lupaamme tuloksia vain jos olet valmis sitoutumaan osallistumaan kaikkiin koulutusjaksoihin. Yksitoista päivää 18 kuukauden aikana ei ole mahdotonta järjestää.
 4. Yrittäjän ammattitutkintoa varten sinun tulee esittää oma osaamisesi yrittäjänä kirjallisesti ja suullisesti tutkinnon tavoitteiden vaatimusten mukaisesti. Tähän saat työkaluja ja malleja koulutusjaksoilla, mutta tutkintotilaisuuksiin valmistautuminen tarkoittaa sitä, että sinun on varattava aika tilaisuuksiin valmistautumiselle ja materiaalien kokoamiselle.

Vastineeksi sitoutumisestasi

Lupaamme antaa sinulle parhaan tukemme sekä jakaa kaikki parhaat opit ja työkalut yritystoimintasi kehittämiseen. Kannustamme, vinkkaamme, verkotamme ja välillä ehkä myös usutamme sinua yrityksesi kanssa eteenpäin kohti kasvua. Joskus se tarkoittaa myös kipeitä valintoja, päätöksiä ja luopumista.

Valmennuksen teemat ja aikataulu

Kaikki lähipäivät kestävät klo 9-16.00 ja ne järjestetään Rovaniemellä.

 • 11.5.2017 Orientaatio – Käynnistetään itsemme ja yrityksen kehittäminen  
 • 13.6.2017 Minä yrittäjänä – Oma jaksaminen ja energian johtaminen, TAVOITTEET yrittäjänä ja yritykselleni
 • 31.8.2017 Liiketoiminta – Yritykseni nykytila ja kehittämiskohteet. Kilpailuetuni ja toimintamalli
 • 10.10.2017 Tuotteistaminen ja asiakkaani – Tuotteistamisen lähtökohdat, mitä tarjoan ja kenelle?  
 • 7.11.2017 Tuotteistaminen ja asiakkaani – Miten nostan katetta? Mitkä ovat myyntivipuni?
 • 15.3.2018 Markkinointi ja myynti – Miten markkinoin ja kenelle? Miten myyn asiakkailleni tuloksellisesti?
 • 19.4.2018 Markkinointi ja myynti –  Miten myyntisuppiloni rakentuu? Miten sähköistän markkinointiani?
 • 16.5.2018 Talouskunto – Mikä on yritykseni talouskunto nyt? Miten johdan yritykseni taloutta?
 • 14.6.2018 Liiketoiminnan johtaminen –  Mitä päätöksiä yrittäjän pitää tehdä? Miten kehitän liiketoimintaani / asiakkuuksiani kannattavammaksi?
 •  28.8.2018 Liiketoiminnan sähköistäminen – Millä työkaluilla nostan tehokkuuttani ja säästän hermojani
 • 20.9.2018 Strategia – Yritykseni seuraavat askeleet ja kasvun suunta  

Varaa paikkasi koulutusohjelmassa oheisella lomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Viesti

Valmennus alkaa 11.5.2017

Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti, joten hae pian mukaan!

Kustannukset

Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tietopuoliseen koulutukseen osallistuminen on sinulle maksutonta. Vain valmennusjaksojen mahdolliset matka-, majoitus- ja ruokailukulut ovat omakustanteiset.

Lisäksi yrittäjän ammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on oikeus hakea ammattitutkintostipendiä, jonka arvo on 395 euroa.

Valmentajanasi toimivat

Niina Palmunen

Niina Palmunen on valmentanut satoja yrityksiä eri toimialoilta. Yrityksiä on mm ollut seuraavilta toimialoilta: kahvipaahtimo, shamaani,  hieroja,  personal trainer, tapahtumajärjestäjä, levytuottaja, tangokuningatar, remonttimies, keittiökalusteasentaja, kampaaja, vaatekauppias,  maahantuoja, antiikkikauppias, leipuri,   kosmetiikka-maahantuoja, sisustussuunnittelija, porraskorjaaja, kotipalveluyrittäjä, kirjanpitäjä, verkkovalmentaja, ympäristösuunnittelija, soitinkorjaaja ja automaalari.

Niina uskoo yhdessä oppimiseen ja siihen että kaikki lähtee itsestä. Hän luo valmennuksissa luottamuksen ilmapiirin. Niina antaa kokemuksellaan opit yritystoiminnan kehityksen eri osa-alueilta ja auttaa viemään kehitystä oman toiminnan arkeen. Katso Niinan esittely tästä.

Ollis Leppänen

Olli Leppänen on tuotteistamisen, myyntityön ja asiantuntijana esiintymisen kokenut konkari. Hän on toiminut yrittäjänä jo yli 10 vuotta ja sparrannut satoja myyntityön ammattilaisia parempiin suorituksiin.

jarijunkkari02

Jari Junkkari on ratkaisumyynnin sekä tuloksellisen markkinoinnin rakentaja. Hän on toiminut niin kansainvälistä kauppaa tekevien verkkokauppojen kuin suorapostituksella tiliä tekevän yrityksen apuna. Katso Jarin esittely tästä.

Soita tai lähetä viestiä, niin kerron lisää!

Ilse Grönfors

Ilse Grönfors
+358 50 554 4003
ilse.gronfors@intotalo.com

Share This