Ota yhteyttä 029 009 2530

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto alkaa Jyväskylässä 18.9.2017 - Valmennusryhmä on täynnä!

Lataa itseesi uutta johtamisvirtaa!

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto -valmennus on suunnattu jo useamman vuoden toimineille yrittäjille ja palkatuille johtajille Jyväskylän alueella. Suorita yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena joustavasti ja kehitä osaamistasi yhdessä kokeneiden yritysjohtajien kanssa.

Sinun kannattaa olla mukana, mikäli

 • Haluat toimia esimerkkinä johtajana, jota työkaverisi ja lähipiirisi arvostavat.
 • Haluat kehittää itseäsi. Et pelkästään johtajana, vaan myös ihmisenä.
 • Tiedät, että yrityksesi menestys on kiinni johtamisen laadusta.
 • Yrityksesi kasvun vaiheessa ja tiedät, että henkilökohtaisen osaamisesi pitää olla huipputasolla tulevia haasteita varten.
 • Haluat saada vertaistukea muilta yritysjohtajilta.
 • Haluat saada kokeneilta valmentajilta huippuluokan valmennusta ja johtamispakkiisi uusimmat työkalut.

Näin valmennus etenee

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon -koulutusohjelma kestää 1,5 vuotta ja sisältää yhteensä 11 koulutuspäivää. 

Koulutusohjelma koostuu eri teemoista, joissa syvennyt yritysjohtamisen tärkeimpiin teemoihin yhdessä asiantuntijoiden ja toisten yritysjohtajien kanssa. Lisäksi koulutusohjelma sisältää yrityskohtaisia sparraustapaamisia, etätapaamisia ja verkkomateriaaleja toiminnan tueksi. Koulutusjaksot järjestetään Jyväskylän keskustassa.

Koulutusohjelman toteuttajana toimii Jyväskylän oppisopimuskeskus yhdessä Intotalo Oy:n kanssa. Valmentajinasi toimivat mm. Päivi Partanen, Tapu Nieminen, Jari Haapaniemi ja Jari Junkkari.

Mitä  Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon – koulutusohjelmaan osallistuminen vaatii sinulta?

 1. Haluat aidosti kehittää omaa osaamistasi yritysjohtaja ja olet valmis luopumaan vanhoista ajatusmalleistasi.
 2. Koska lopputuloksen tulee näkyä yrityksen tuloksessa, tiedät että tulos ei synny vain sormia pyörittelemällä vaan olet valmis viemään koulutuksessa saamiasi oppeja heti käytäntöön.
 3. Kalenterin ja aikataulujen hallintaa. Lupaamme tuloksia vain jos olet valmis sitoutumaan osallistumaan kaikkiin koulutusjaksoihin. yksitoista päivää 15 kuukauden aikana ei ole mahdotonta järjestää.
 4. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa varten sinun tulee esittää oma osaamisesi yritysjohtajana kirjallisesti ja suullisesti tutkinnon tavoitteiden vaatimusten mukaisesti. Tähän saat työkaluja ja malleja koulutusjaksoilla, mutta tutkintotilaisuuksiin valmistautuminen tarkoittaa sitä, että sinun on varattava aika tilaisuuksiin valmistautumiselle ja materiaalien kokoamiselle.

Vastineeksi sitoutumisestasi

Lupaamme antaa sinulle parhaan tukemme sekä jakaa kaikki parhaat opit ja työkalut yritysjohtamisen kehittämiseen. Kannustamme, vinkkaamme, verkotamme ja välillä ehkä myös usutamme sinua eteenpäin kohti kasvua. Joskus se tarkoittaa myös kipeitä valintoja, päätöksiä ja luopumista.

Valmennuksen teemat ja aikataulu

18.9.2017 klo 9:00-15:30 Orientaatio ja kasvutavoitteen asettaminen

24.10.2017 klo 9:00-15:30 Miten johdan itseäni huippusuoritukseen?

16.11.2017 klo 9:00-15:30 Vuorovaikutus esimiestyössä

18.1.2018 klo 9:00-15:30 Missä ollaan nyt ja minne ollaan menossa?

20.2.2018 klo 9:00-15:30 Strateginen johtaminen

17.5.2018 klo 9:00-15:30 Miten johdan ihmisiä ja inhimillisiä voimavaroja?

14.6.2018 klo 9:00-15:30 Haastavien tilanteiden voittaminen

4.9.2018 klo 9:00-15:30 Miten johdan yritykseni taloutta?

10.10.2018 klo 9:00-15:30 Asiakkuuksien johtaminen

20.11.2018 klo 9:00-15:30 Myynnin johtaminen

17.1.2019 klo 9:00-15:30 Onnistumiskeskeinen kulttuuristrategia ja johtajana kasvu


+ Minä esimiehenä Extended DISC® luontaisen esimiestyylin analyysi
+ Yrityskohtaiset sparraustapaamiset Intotalon esimiesvalmentajien ja yrityskehittämisen asiantuntijoiden kanssa 2 krt valmennuksen aikana.

Valmennusryhmä täynnä. Varaa paikkasi seuraavaan koulutusohjelmaan oheisella lomakkeella. 

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Viesti

   

  Soita tai lähetä viestiä, niin kerron lisää!

  Ilse Grönfors

  Ilse Grönfors

  asiakkuuspäällikkö

  +358 50 554 4003

  ilse.gronfors@intotalo.com

  Seuraava valmennus alkaa 18.9.2017.

  Varaa paikkasi valmennukseen alla olevalla lomakkeella!

  Kustannukset

  Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tietopuoliseen koulutukseen osallistuminen on sinulle maksutonta. Vain valmennusjaksojen mahdolliset matka-, majoitus- ja ruokailukulut ovat omakustanteiset.

  Valmentajat

  PaiviPartanen

  KTM, YTM Päivi Partanen on henkilökohtaisten vahvuuksien löytäjä, kokenut asiantuntijamyyjä sekä lukuisten pk-yritysten sparraaja. Päivin käytännön oma johtamiskokemus hankittu monipuolisissa konteksteissa reilun 15 vuoden aikana. Päivi haastaa konkreettisiin tekoihin, sillä valmennuspäivistä ei ole mitään hyötyä, jos niistä ei siirry asioita käytäntöön. Katso Päivin esittely tästä.

  TapuNieminen

   

   

   

   

  KTM Tapu Niemisellä on 17 vuoden kokemus eri organisaatioiden toiminnasta  ja eri toimialoilla työskentelystä. Tapu tekee päämäärätietoisesti töitä asiakkaiden puolesta. Tapun vahvoja osaamisalueita ovat innostava ihmisten johtaminen ja organisaatioiden kokonaistoiminnan kehittäminen. Katso Tapun esittely tästä.

  jari.haapaniemi02

  FM Jari Haapaniemi on tullut kokemusten kautta ihmisten johtajaksi. Jari keskittyy valmennuksissa oivalluttamaan henkilöitä käytännön kehitystyöhön.  Hänellä on vankka kokemus prosessien ja organisaatioiden kehittämisestä vastuullisena johtajana ja fasilitaattorina. Osaamisalueita ovat johtoryhmätyön kehittäminen, strategia- ja arvoprosessien fasilitoinnit, muutoksen johtaminen, projektijohtaminen, HR auditoinnit ja -prosessien kehittäminen, osaamisen kehittäminen ja ihmisten johtamisen valmentaminen. Katso Jarin esittely tästä.

  jarijunkkari02

  Jari Junkkari on ratkaisumyynnin sekä tuloksellisen markkinoinnin rakentaja. Hän on toiminut niin kansainvälistä kauppaa tekevien verkkokauppojen kuin suorapostituksella tiliä tekevän yrityksen apuna. Jarin vahvuutena on myynti ja sähköinen markkinointi ja näihin teemoihin hän johdattaa useita yrittäjiä ja yritysjohtajia käytännönläheisellä valmennusotteella.

  Jarin esittely tästä.

  Päivijormalainen

  Päivi Jormalainen on 16 vuoden yrittäjäuransa aikana auttanut monia yrittäjiä talouden eri haasteissa. Valmentajana Päivi tekee taloushallinnon kiemurat tutuiksi käytännönläheisellä otteella.

  Share This