Ota yhteyttä 029 009 2530

Ulla Blomberg

 

Ulla Blomberg on Intotalon vakiokalustoa vuodesta 2017 lähtien. Ullan virallinen titteli on sisällöntuottaja ja vaihteleva osuus työajasta kuluukin sekä Intotalon omien että asiakkaiden sisältöjen parissa. Käytännössä Ulla tuottaa mm. blogitekstejä, nettisivujen sisältöjä, esitteitä, oppaita, markkinointikampanjoita ja somesisältöjä sekä koordinoi Intotalon webinaareja. 

Toinen puoli Ullan työnkuvaa on myynnin tekeminen eli hän on aktiivisesti mukana asiakaskontaktoinnissa ja pääsee viikottain juttelemaan upeiden asiakkaiden kanssa ympäri Suomea. 

Jos satut joskus soittamaan Intotalon puhelinvaihteeseen, siellä vastaa Ulla. (Ja jos hän ei vastaa heti, niin soittaa kyllä pian takaisin päin.) 

Ulla työskentelee Intotalon Kajaanin konttorilta käsin. Ullan mielestä hänen työssään parasta on asiakkailta saatu palaute sekä loistavat työkaverit. 

Ullan erikoisominaisuudet Top3: 

– Ulla ei juo kahvia, joten hänelle ei sitä tarvitse toimistolla keittää. Ulla osallistuu kyllä mielellään yhteisiin kahvihetkiin, jolloin hän juo teetä tai lämmintä vettä (kyllä, pelkkää lämmintä vettä). 

– Ulla on alkuperäiseltä koulutukseltaan biologi, mutta vuosien mittaan satojen luonnonkasvien latinankieliset nimet ovat pyyhkiytyneet hänen muististaan. Ennen Intotalolle tuloa Ulla työskenteli mm. toimittajana. 

– Ulla tykkää laulaa omaksi ilokseen ja muiden mieliharmiksi, mutta hän säästää työyhteisön tältä ja yleensä rajoittaa karaokesessionsa kotiseinien sisäpuolelle.

 

/ullablomberg

/ulla_blomberg

Share This