Ota yhteyttä 029 009 2530

Tuotteistamisen kuntokuuri -verkkovalmennus

Tuotteet ja palvelut myyntikuntoon 21 päivässä

 

Onko sinulla mielestäsi hyvä tuote, mutta et vain saa sitä myytyä?

Tuskailetko tuotteesi tai palvelusi hinnoittelun kanssa?

Täyttyykö kalenterisi töistä, mutta firman tilillä uurastus ei vieläkään näy?

Haluaisitko saada tuotteestasi ja palvelustasi paremman katteen?

Vai mietitkö pitäisikö sinun tarjota nykyisille asiakkaillesi jotain lisää?

 

Jos pohdit näitä kysymyksiä, on tuotteistamisen verkkokurssimme tarkoitettu juuri sinulle.

Tuotteistamisen verkkokurssilla saat 21 päivässä vinkkejä ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla pistät yrityksesi tuotteet ja palvelut myyntikuntoon.

Verkkokurssilla opit mm.

• Miten ratkaisusi tulee hinnoitella oikein?
• Mitä asiakkaasi haluaa tietää ratkaisusi hyödyistä?
• Miten laadit yksinkertaisen ja myyvän esitteen tai verkkosivun tuotteestasi?

Ilmoittaudu tuotteistamisvalmennukseen!

=

Tuotteistamisen verkkokurssi perustuu jo vuodesta 2003 lähtien toteuttamiemme yrittäjien ja yritysjohtajien pitkien (1,5 v) valmennusohjelmien sisältöihin. Nyt olemme avanneet
aiemmin vain valmennusohjelmiimme sisältyneet tuotteistamisen verkkosisällöt kaikille avoimeksi verkkokurssiksi.

Nyt sinäkin voit saada käyttöösi ne vinkit, joiden avulla jo yli 700 yrittäjää on kehittänyt yrityksensä liiketoimintaa ja tuotteita tuloksekkaasti.

Viimeisen vuoden aikana tuotteistamisen verkkovalmennukseen on osallistunut 220 yrittäjää Lapista Helsinkiin ja osallistujien antama kokonaisarvosana valmennukselle on 4,8 (asteikolla 1-5)!

”Valmennuksesta sain rohkeutta tuoda ilmi, että tämä on minun työtäni ja siitä pitää saada itsellekin jotakin. Työni on kivaa, mutta ei kuitenkaan niin kivaa, että sitä ilmaiseksi tekisi”
Niina Forsblom, Canincare

 

”Valmennuksesta saatu näkökulma oli hyvin terveellistä. Nämä ovat aivan selkeitä asioita, mutta niitä ei silti välttämättä hoksaa, ennen kuin joku ulkopuolinen sen sanoo. Mielestäni valmennukseen on kuitenkaan turha lähteä hakemaan valmiita vastauksia juuri itsellensä. Kannattaa pikemminkin lähteä avoimin mielin peilaamaan omaa toimintaa valmennuksessa esiin nousevia asioita vasten.”
Jukka Mällinen, Tilataikuri

Ilmoittauduttuasi valmennukseen voit aloittaa verkkokurssin milloin vain sinulle sopii!

tuotteistaminen verkkovalmennus

Miksi tuotteistaminen kannattaa?

Yritystoiminnan yksinkertainen kaava on, että liiketoiminta pyörii vain myymällä jotain sellaisille asiakkaille, joilla on rahaa. Eli tarvitset asiakkaita sekä tuotteita, joita myydä.

Ja tässä käsitämme tuotteen niin, että se voi olla mikä tahansa tavara, palvelu, paketti tai pelkkä sinun oma osaamisesi, jota myyt.

Tuotteistamisen tavoite on nostaa asiakkaille myymäsi tuotteen katetta. Miten voisit saada paremman palkan siitä mitä teet nyt ja vielä vähemmällä työmäärällä?

Tuotteistamisen verkkokurssiltamme saat työkaluja ja konkreettisia oppeja yrityksesi tuotteiden kehittämiseen.

”Nykyään myynnissä ei toimi pelkkä torimyyjätekniikka, vaan myynti liittyy vahvasti markkinointiin. Jos haluat saada jotakin kaupaksi, sinun pitää kertoa asiakkaalle, miksi tuotteesi on hyvä juttu.”
Jukka Mällinen, Tilataikuri

tuotteistaminen verkkovalmennus

 

Tuotteistamisen verkkovalmennuksesta saat vastaukset, miten teet tuotteestasi:
– Helpommin ostettavan?
– Helpommin myytävän?
– Helpommin tuotettavan?
– Helpommin hinnoiteltavan?
– Helpommin toimitettavan?
– Ja helpommin laskutettavan?

Lisäksi valmentajamme Ollis auttaa sinua selättämään kaksi yrittäjän viheliäisintä kirousta, joiden kanssa kaikki yrittäjät ja asiantuntijat kamppailevat: Liiallisen tietämyksen kirouksen ja yksityiskohtien kanssa näpertelyn kirouksen.

Liiketoimintaa ei ole olemassa ilman asiakkaita. Ja ilman tuotteita ei sinulla ei ole asiakkaille mitään myytävää.

Useimmiten tuotteistuksessa kompastutaan jo alkuunsa siihen, että ei tunnisteta kuka on tavoiteasiakas? Siis se asiakas, jolla on halu, ongelma tai tarve ja vieläpä rahaa ratkaisun ostamiseen.

Ja tämän tuloksena moni yrittää myydä liian valmista asiakkaille, joilla olettaa olevan kiinnostunut ratkaisusta.

tuotteistaminen verkkovalmennus

Valmennuksissamme olemme saaneet tutustua satojen suomalaisten yrittäjien osaamiseen ja tuotteisiin ja joka kerta on ällistyttävää nähdä kuinka huikeita ja hienoja ratkaisuja on olemassa. Valitettavasti asiakkaat eivät vaan ole kuulleetkaan tai tiedä olevansa sellaisen ratkaisun tarpeessa.

”Kaikki palvelumme oli kyllä tuotteistettu, mutta tarjouspohjamme ei ollut yhtenäinen tuotteistuksen kanssa. Puhuimme myyntitilanteissa pölyvapaista remonteista, mutta tarjouksessa siitä ei mainittu mitään. Tämä korjattiin ja nykyisin pölyvapaa remontti on yksi hinnan peruste.”
Jukka Mällinen, Tilataikuri

 

”Kun valmennuksessa alettiin puhua numeroista, ymmärsin, että yrittäminen perustuu matematiikkaan ja lopulta oleellista on se, mitä viivan alle jää.”
Niina Forsblom, Canincare

Muutamia vuosia sitten valmennukseemme osallistui yrittäjä Pohjois-Savosta, joka oli päättänyt tulla tuotteistamisen valmennukseen pitkän harkinnan jälkeen. Kun kysyimme, mikä oli syy valmennukseen osallistumiselle, vastasi hän:

”No kun töitä on vaikka kuinka paljon, mutta rahhoo ei ollenkaan.”

Onko tämä tilanne sinulle tuttu?

Ensimmäisenä voisi kuvitella, että tällaisessa tilanteessa hinnoittelu on pielessä, mutta hänen palvelustaan pyytämänsä tuntihinta oli kyllä ihan oikealla tasolla n. 70 euroa tunnilta. Mutta kun valmennuksessa purimme yrittäjän työn ja tekemisen pienempiin palasiin, huomasimme, että hän teki liikaa töitä, joita hän ei pystynyt laskuttamaan asiakkaalta tuntihinnalla. Niinpä valmennuksen tuloksena paketoimme hänen palvelunsa uusiksi kiinteähintaisiksi paketeiksi tuntihinnoittelun sijaan.

Näitä käytännön esimerkkejä ja tarinoita onnistuneista tuotteistuksista tulet kuulemaan lisää verkkovalmennuksessamme.

Verkkokurssin materiaaleissa omia käytännön kokemuksiaan jakavat mm. Varustelekan Valtteri Lindholm, Smartblockin Mikko Sarkkinen, Highrollerin Atte Haataja sekä kokenut tuotteistamisen konkari Jukka Niemelä.

Tuotteistamisen verkkokurssin sisällöt on testattu jo yli 300 yrittäjän toimesta.

Tuotteistamisen verkkovalmennukseen osallistuneiden yritysten toimialoina on ollut mm.
• Koirahieroja
• Naisten vaateliike
• Remonttipalvelu
• Life Coaching
• Tilitoimisto
• Yrityslahjaliike
• Mainostoimisto
• Isännöitsijä
• Graafinen suunnittelija

 

• Aseseppä
• Strippari
• Liikkeenjohdon konsultti
• Personal trainer
• Lakimies
• Valokuvaaja
• Parturi-kampaaja
• Seurakunta
• Shamaani

”Minulle tämä on ollut ehdottamasti paras tapa kehittää yritystäni. Tässä Jerisjärven rannalla olen aina aamun töiden jälkeen katsonut Olliksen videoita ja samalla koko ajan työstänyt omia tuotteitani eteenpäin.”
Jari Rossi, Lapland Shaman, www.shaman.fi

 

”Intotalon tuotteistamisvalmennus oli herättelevä kokemus. Sain valmennuksesta ohjenuoria, joihin palaan säännöllisesti, kun tarkastelen yrityksen toimintaa esimerkiksi vuositasolla.”
Niina Forsblom, Canincare, www.canincare.fi

Valmentajana verkkokurssilla toimii Intotalo Oy:n perustaja ja yrittäjä Ollis Leppänen. Ollis perusti ensimmäisen yrityksensä vuonna 2000 ja on sen jälkeen ollut mukana valmennus- ja asiantuntijaliiketoiminnan lisäksi mm. matkailu- ja ravintola-alalla, tapahtumajärjestäjänä, käsityötuotteiden kansainvälisessä myynnissä, verkkokauppiaana ja graafisena suunnittelijana.
Verkkokurssilla saat henkilökohtaisen palautteen omasta tuotteistuksestasi Ollikselta.

VAROITUS!

Joskus Olliksen valmennukseen tai konsultointiin osallistuneet yrittäjät ovat antaneet palautetta hänen liian suorasta tyylistään. Laajan kokemuksensa kautta hänellä on tuntuma moneen eri toimialaan ja siihen mikä toimii ja mikä ei. Joten jos et ole valmis ottamaan vastaan palautetta omasta tuotteestasi tai palvelustasi, niin silloin emme suosittele osallistumista tälle kurssille. Mutta jos lähdet mukaan, lupaamme, että saat varmasti konkreettisia ja suoraan toimeenpantavia neuvoja Ollikselta. Ja vaikka hän joskus saattaa sanoa asiat suoraan, hän tekee sen aina hyvällä, sinun ja liiketoimintasi parhaaksi.

Tuotteistamisen verkkovalmennuksen sisällöt

1. Tuotteistamisen lähtökohdat
2. Tuotteistuksen taustatyöt – osuuko tuotteesi markkinaan?
Tuotteistustarina: Varustelekan oppeja markkinoinnista, Valtteri Lindholm
3. Pistä tuoteideasi testiin!
4. Tuotteistaminen käytännössä
Tuotteistustarina: Highrollerin matka vuoden liikuntatuotteeksi, Atte Haataja
5. Pura tuotteesi palasiksi
Tuotteistustarina: Smartblockin syntytarina, Mikko Sarkkinen
6. Mikä on asiakkaalle tärkeintä?
Tuotteistustarina: Suomen 4. parhaan tuotteistajan oppeja tuotteistamisesta, Jukka Niemelä
7. Divaritason osaamista SM-liigatason hinnoilla… eikun…
8. Anna jämerä lupaus
9. Tuotteistajan tarkistuslista

Ja lisäksi valmennus sisältää Olliksen kehittämispalautteen tuotteistukseesi.

Valmennuksessa saat käyttöösi seuraavat työkalut tuotteistustyösi tueksi

• Tuotteistajan työkirja (21 sivua)
• Tuote-esitteen mallipohja
• Hinnoittelutaulukko
• Tuotteistajan tarkistuslista

Tuotteistamisen verkkovalmennukseen osallistumisestasi saat virallisen todistuksen.

Tuotteistamisen verkkokurssin sisällöt on rakennettu vastaamaan virallisen yrittäjän ammattitutkinnon tuotteistamisen tutkinnonosan vaatimuksia. Halutessasi voit suorittaa tutkinnon osan minkä tahansa virallisen koulutuksenjärjestäjän kautta ilman erillistä maksua.

Hinta

Tuotteistuksen verkkokurssin hinta on 390 euroa (sis. alv 24 % eli ilman arvonlisäveroa summa on vain 314,15 euroa)

Voit valita myös laskutuksen kolmessa erässä, jolloin hinta on 3 x 130 euroa. Laita tällöin laskutustietojen yhteyteen toive laskutuksesta kolmessa erässä.

 

100 % tyytyväisyys- ja tulostakuu

Annamme valmennuksellemme 100 % tyytyväisyys- ja tulostakuun. Takuu on voimassa 21 päivää valmennuksen alkamisesta ja saat verkkovalmennuksesta maksamasi kurssimaksun takaisin heti mikäli valmennuksen päätyttyä koet, että et ole saanut valmennuksesta maksamasi osallistumismaksun mukaista hyötyä.

 

 

Lisätietoja sinulle kertoo

Saija Nyström

saija.nystrom@intotalo.com

+358 40 745 5137

Ilmoittaudu tuotteistamisvalmennukseen!

=

Share This