Ota yhteyttä 029 009 2530

Tuomas Heikkinen

 

Tuomas Heikkinen toimii Intotalolla pääasiallisesti myynnintekijänä. Hänen taipaleensa Intotalolla alkoi syksyllä 2019 syventävän korkeakouluharjoittelun merkeissä ja sittemmin hän on tehnyt töitä aina kouluaikataulujen salliessa, eli hän tulee ja menee niin kuin Nuuskamuikkunen. 

Tuomas on aiemmin työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä ja työnkoneen alusmiehenä, mutta Intotalolla hän on päässyt tekemään oikeasti omaa koulutustaan vastaavaa työtä. Tuomaksen mielestä parasta Intotalon myynnin tekemisessä on päästä keskustelemaan yritysasiakkaiden kanssa ympäri Suomea ja löytää heille sopivia ratkaisuja yrityksen sekä henkilöstön kehittämiseen. Tuomaksen mielestä myynti lähtee molemminpuolisen luottamuksen rakentamisesta sekä asiakkaiden konkreettisesta auttamisesta. Myynnin tekemissä Tuomas uskoo voittavaan myyntikulttuuriin, toimiviin prosesseihin sekä kirkkaanpunaisten myyntisukkien voimaan.

Tuomaksen vapaa-aika tulee vietettyä saliharrastuksen parissa tai täydellisenä vastakohtana sohvannurkassa katsoen hyviä sarjoja sekä elokuvia. Tuomas pitää hyvästä ruoasta, jota tulee laiteltua myös itse, koska yksi hänen nuoruuden unelma-ammateistaan oli aikoinaan kokki. Tuomaksen vakiovarustukseen kuuluu melkein poikkeuksetta reisitaskuhousut, jotka jalassa hän menisi vaikka linnanjuhliin. Luonteeltaan Tuomas on aika pitkälti huumorimiehiä.

Jos sattuu Tuomaksen kanssa linjoille, voi hänen kanssaan jutella niin asiasta kuin asian vierestäkin! 

 

 

Share This