Ota yhteyttä 029 009 2530

Talentadore - työkaluja käytäntöön johtamisvalmennuksesta

TalentAdore tuo inhimillisyyden takaisin rekrytointiin. Vuonna 2014 perustettu innovatiivinen yritys hyödyntää tekoälyä ja Virtuaalisella Rekrytointiassistentillaan mahdollistaa, että jokainen työnhakija saa ylivertaisen kokemuksen ja suosittelee yritystä myös ystävilleen. Yrityksen toimitusjohtaja Saku Valkama elää kasvuyrityksen hektistä arkea, mutta päätti ottaa aikaa Intotalon Johtamisvalmennukselle keväällä 2018.

Konsepti oli kiinnostava ja Intotalon väki ennestään tuttua. Tiesin, että valmennuksessa käsitellään johtamisen kannalta hyödyllisiä asioita”, Valkama kertoo.

Kolmepäiväisen valmennuskokonaisuuden parhaita puolia olivat Valkaman mukaan käytännön esimerkkien jakaminen sekä innostavat valmentajat.

 

Uusia ideoita ja näkökulmaa

Valkama koki saaneensa valmennuksesta käytännönläheisiä vinkkejä arjen johtamishaasteisiin, kuten ihmisten motivointiin.

Sain valmennuksesta ideoita ja näkökulmia, joita en ehkä aikaisemmin ollut samalla tavalla miettinyt, sekä vaihtoehtoisia ratkaisuja haasteellisiin tilanteisiin.

Valmennuksessa käydyt keskustelut saivat Valkaman pohtimaan, mikä on sopiva taso ja tapa vaatia asioita ihmisiltä johtajana siten, että osaa olla vaativa, mutta ei kuitenkaan painostava.

Se on esimiehenä haastavaa, kun tulosta pitää tulla.

 

Työkaluja käytäntöön

Intotalon valmennukset pyritään aina rakentamaan siten, että osallistujien tarpeet tulisivat mahdollisimman hyvin huomioiduiksi.

Tykkäsin siitä, että kun esimerkkinä näytettiin vaikkapa jokin Intotalossa käytössä oleva työkalu, niin sen sai pyydettäessä itselle käyttöön. Valmentajat auttavat ihan maksimaalisesti ja valmennus elää tarpeen mukaan. Tämä on todella hyvä juttu.”

Suoraan käytäntöön otettiin TalentAdorella esimerkiksi askelmittari-työkalu, joka on vienyt tekemistä oikeaan suuntaan.

Sain valmennuksesta sen, mitä lähdin hakemaan ja varmasti enemmänkin. Valmennuksen aikataulutus oli todella toimiva. Annan kokonaisuudesta kiitettävän arvosanan.

Kehitetään yhdessä yritystänne eteenpäin!
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva valmennuskokonaisuus!

Saija Nyström
asiakkuusjohtaja
+358 40 745 5137
saija.nystrom@intotalo.com

Share This