Ota yhteyttä 029 009 2530

Suunto: Johtoryhmät huippukuntoon

Suunto Oyj haki uutta suuntaa johtoryhmätyöskentelyyn Intotalon valmennuksessa vuosina 2015-2017. Valmennukseen osallistui neljä johtoryhmää tuotekehityksestä ja tuotannosta, yhteensä osallistujia oli lähemmäs 100.

“Tavoitteena oli valmennuksen avulla kehittää yhteinen näkemys, ”visio ja tahtotila”, sekä rakentaa parempaa luottamusta ihmisten välille. Fiilistä, että todellakin ollaan yhteinen joukkue”, kertoo Suunnon henkilöstöjohtaja Petra Rosvall.

Valmennuksessa työstettiin tavoitteellisen johtamisen teemaa sekä johtoryhmävalmennuksen, ryhmäcoachingin että yksilöcoachingin keinoin.

”Parasta on Intotalon valmentajien tyyli. He antavat porukalle tilaa ja onnistuvat luomaan hyvän maaperän keskustelulle, jonka koko tiimi tarvitsi. Kiva juttu oli se, että valmennuksessa ei ollut pöytää vaan istuttiin ringissä. Tämä oli yllättävän tehokasta. Se meni juuri niin hyvin kuin osasin toivoa”, Rosvall sanoo.

Suunto sai valmennuksesta käyttöönsä huipputiimin ja huippujohtoryhmän elementtejä sekä työkaluja tavoitteiden asettamiseen ja strategian kirkastamiseen.

Valmennuksen hyödyt eivät jääneet vain lyhytaikaisiksi, vaan opit jäivät elämään organisaation arkeen.

”Sama momentum mikä valmennuksessa alkoi, jatkuu vielä. Niihin asioihin, mihin on sitouduttu valmennuksessa, palataan, kun ollaan yhdessä. Muutos meni paljon paremmin, kuin jos ei olisi käytetty aikaa Intotalon kanssa sen työstämiseen.”

    Tarvitseeko teidän johtoryhmä nostatusta? Laita viestiä, niin jutellaan!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti

    Share This