Ota yhteyttä 029 009 2530

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto verkossa

Lataa itseesi uutta johtamisvirtaa!

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto -valmennus on suunnattu jo useamman vuoden toimineille yrittäjille ja palkatuille johtajille ympäri Suomen. Suorita yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena joustavasti ja kehitä osaamistasi yhdessä kokeneiden yritysjohtajien kanssa.

Sinun kannattaa olla mukana, mikäli

 • Haluat toimia esimerkkinä johtajana, jota työkaverisi ja lähipiirisi arvostavat.
 • Haluat kehittää itseäsi. Et pelkästään johtajana, vaan myös ihmisenä.
 • Tiedät, että yrityksesi menestys on kiinni johtamisen laadusta.
 • Yrityksesi kasvun vaiheessa ja tiedät, että henkilökohtaisen osaamisesi pitää olla huipputasolla tulevia haasteita varten.
 • Haluat saada vertaistukea muilta yritysjohtajilta.
 • Haluat saada kokeneilta valmentajilta huippuluokan valmennusta ja johtamispakkiisi uusimmat työkalut.

Näin valmennus etenee

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto verkossa -koulutusohjelma kestää 1,5 vuotta. Voit osallistua valmennukseen joustavasti mistä päin maailmaa tahaansa -tarvitset osallistumiseen vain nettiyhteyden ja tietokoneen. 

Yritysjohtamisen verkkovalmennuksessa saat joka toinen viikko uutta innostavaa yritysjohtamisen valmennusmateriaalia  suoraan johtamisen arkeen linkittyvien pohdintatehtävien kera. Näin pääset kehittämään tekemistäsi ja viemään oppeja suoraan arjen johtamisen käytännön tasolle. Valmennussisällöt ovat käytössäsi 24/7.

Koulutusohjelma koostuu eri teemoista, joissa syvennyt yritysjohtamisen tärkeimpiin teemoihin yhdessä asiantuntijoiden ja toisten yritysjohtajien kanssa etäneuvotteluyhteyksiä hyödyntäen. Koulutusohjelma sisältää yrityskohtaisia sparraustapaamisia etäyhteyksillä, etätapaamisia valmentajan ja muiden johtajien kanssa sekä verkkomateriaaleja toiminnan tueksi. 

Koulutusohjelman toteuttajana toimii oppisopimuskeskukset yhdessä Intotalo Oy:n kanssa. Valmentajinasi toimivat mm. Päivi Partanen, Tapu Holttinen ja Jari Haapaniemi.

Valmentajamme ovat saaneet osallistujilta erinomaista palautetta. Valmentajien keskiarvoksi he arvioivat 4,57 (asteikolla 1-5).

Mitä Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon – koulutusohjelmaan osallistuminen vaatii sinulta?

 1. Haluat aidosti kehittää omaa osaamistasi yritysjohtaja ja olet valmis luopumaan vanhoista ajatusmalleistasi.
 2. Koska lopputuloksen tulee näkyä yrityksen tuloksessa, tiedät että tulos ei synny vain sormia pyörittelemällä vaan olet valmis viemään koulutuksessa saamiasi oppeja heti käytäntöön.
 3. Kalenterin ja aikataulujen hallintaa. Lupaamme tuloksia vain jos olet valmis sitoutumaan valmennukseen.
 4. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa varten sinun tulee esittää oma osaamisesi yritysjohtajana kirjallisesti ja suullisesti tutkinnon tavoitteiden vaatimusten mukaisesti. Tähän saat työkaluja ja malleja koulutusjaksoilla, mutta tutkintotilaisuuksiin valmistautuminen tarkoittaa sitä, että sinun on varattava aika tilaisuuksiin valmistautumiselle ja materiaalien kokoamiselle.

Vastineeksi sitoutumisestasi

Lupaamme antaa sinulle parhaan tukemme sekä jakaa kaikki parhaat opit ja työkalut yritysjohtamisen kehittämiseen. Kannustamme, vinkkaamme, verkotamme ja välillä ehkä myös usutamme sinua eteenpäin kohti kasvua. Joskus se tarkoittaa myös kipeitä valintoja, päätöksiä ja luopumista.

Valmennuksen valmennusteemat

 • 28.9.2017 klo 9-11 Orientaatio ja kasvutavoitteen asettaminen
 • 26.10.2017 klo 9-11 Miten johdan itseäni huippusuoritukseen?
 • 23.11.2017 klo 9-11 Strategia ja sen tehokas toimeenpano
 • 14.12.2017 klo 9-11 Miten johdan ihmisiä ja inhimillisiä voimavaroja?
 • 25.1.2018 klo 9-11 Arjen organisointi ja haastavien tilanteiden voittaminen
 • (kuukauden viim. to klo 9-11) Miten johdan yritykseni tulokseen?
 • Asiakkuuksien johtaminen
 • Myynnin johtaminen ja tavoitteiden kautta johtaminen
 • Vuorovaikutus esimiestyössä
 • Onnistumiskeskeinen kulttuuristrategia
 • Strategian toteuttaminen ja johtajana kasvu

Kerran kuukaudessa verkkoyhteydellä toteutettavat verkko-treenit (2 h) yhdessä koko ryhmän kanssa pitävät tekemisen rytmiä yllä. Verkko-treenit ovat yleensä kuukauden viimeisenä torstaina klo 9-11.

+ Minä esimiehenä Extended DISC® luontaisen esimiestyylin analyysi
+ Yrityskohtaiset sparraustapaamiset Intotalon esimiesvalmentajien ja yrityskehittämisen asiantuntijoiden kanssa 2 krt valmennuksen aikana.

Valmennuksen sisältö

Verkkovalmennus ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittaminen suunnitellaan kanssasi henkilökohtaisesti.  Koko tutkinto koostuu neljästä osasta.

Voit valita oman tarpeesi mukaan tutkinnon sisällöt, jotta pääset kehittämään juuri niitä sinulle tärkeitä ydintoimintoja.

Yhteiset osiot ovat:

 • Yrityksen strategian kehittäminen
 • Oman johtamisosaamisen kehittäminen

Valinnaiset osiot (valitse kaksi):

 • Verkostojen johtaminen
 • Työyhteisön johtaminen
 • Osaamisen kehittäminen
 • Prosessien kehittäminen
 • Asiakkuuksien kehittäminen
 • Talouden kehittäminen

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja:

Jari Junkkari

Jari Junkkari
asiakkuusjohtaja
+358 40 738 4817
jari.junkkari@intotalo.com

Kustannukset

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon valmistava verkkovalmennus on mahdollista toteuttaa ja rahoittaa yrittäjän oppisopimuskoulutuksena (mm. Espoon, Kuopion, Nivalan ja Lapin oppisopimustoimistot mukana). Tästä voit katsoa oppisopimustoimistosi.

Lisäksi ammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on oikeus hakea ammattitutkintostipendiä, jonka arvo on 395 euroa.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja valmennuksesta alla olevalla lomakkeella:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)
]

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti

Valmentajat

PaiviPartanen

KTM, YTM Päivi Partanen on henkilökohtaisten vahvuuksien löytäjä, kokenut asiantuntijamyyjä sekä lukuisten pk-yritysten sparraaja. Päivin käytännön oma johtamiskokemus hankittu monipuolisissa konteksteissa reilun 15 vuoden aikana. Päivi haastaa konkreettisiin tekoihin, sillä valmennuspäivistä ei ole mitään hyötyä, jos niistä ei siirry asioita käytäntöön. Katso Päivin esittely tästä.

TapuNieminen

KTM Tapu Holttisella on 17 vuoden kokemus eri organisaatioiden toiminnasta  ja eri toimialoilla työskentelystä. Tapu tekee päämäärätietoisesti töitä asiakkaiden puolesta. Tapun vahvoja osaamisalueita ovat innostava ihmisten johtaminen ja organisaatioiden kokonaistoiminnan kehittäminen. Katso Tapun esittely tästä.

jari.haapaniemi02

FM Jari Haapaniemi on tullut kokemusten kautta ihmisten johtajaksi. Jari keskittyy valmennuksissa oivalluttamaan henkilöitä käytännön kehitystyöhön.  Hänellä on vankka kokemus prosessien ja organisaatioiden kehittämisestä vastuullisena johtajana ja fasilitaattorina. Osaamisalueita ovat johtoryhmätyön kehittäminen, strategia- ja arvoprosessien fasilitoinnit, muutoksen johtaminen, projektijohtaminen, HR auditoinnit ja -prosessien kehittäminen, osaamisen kehittäminen ja ihmisten johtamisen valmentaminen. Katso Jarin esittely tästä.

Share This