Ota yhteyttä 029 009 2530

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto alkaa Helsingissä 21.9.2016

Lataa itseesi uutta johtamisvirtaa!

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto -valmennus on suunnattu jo useamman vuoden toimineille yrittäjille ja palkatuille johtajille Helsingin alueella. Suorita yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena joustavasti ja kehitä osaamistasi yhdessä kokeneiden yritysjohtajien kanssa.

Sinun kannattaa olla mukana, mikäli

 • Haluat toimia esimerkkinä johtajana, jota työkaverisi ja lähipiirisi arvostavat.
 • Haluat kehittää itseäsi. Et pelkästään johtajana, vaan myös ihmisenä.
 • Tiedät, että yrityksesi menestys on kiinni johtamisen laadusta.
 • Yrityksesi kasvun vaiheessa ja tiedät, että henkilökohtaisen osaamisesi pitää olla huipputasolla tulevia haasteita varten.
 • Haluat saada vertaistukea muilta yritysjohtajilta.
 • Haluat saada kokeneilta valmentajilta huippuluokan valmennusta ja johtamispakkiisi uusimmat työkalut.

 

Näin valmennus etenee

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon -koulutusohjelma kestää 1,5 vuotta ja sisältää yhteensä 11 koulutuspäivää. 

Koulutusohjelma koostuu eri teemoista, joissa syvennyt yritysjohtamisen tärkeimpiin teemoihin yhdessä asiantuntijoiden ja toisten yritysjohtajien kanssa. Lisäksi koulutusohjelma sisältää yrityskohtaisia sparraustapaamisia, etätapaamisia ja verkkomateriaaleja toiminnan tueksi. Koulutusjaksot järjestetään Helsingissä.

Koulutusohjelman toteuttajana toimii Stadin oppisopimuskeskus yhdessä Intotalo Oy:n kanssa. Valmentajinasi toimivat mm. Päivi Partanen, Tapu Nieminen ja Jari Haapaniemi.

Mitä  Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon – koulutusohjelmaan osallistuminen vaatii sinulta?

 1. Haluat aidosti kehittää omaa osaamistasi yritysjohtaja ja olet valmis luopumaan vanhoista ajatusmalleistasi.
 2. Koska lopputuloksen tulee näkyä yrityksen tuloksessa, tiedät että tulos ei synny vain sormia pyörittelemällä vaan olet valmis viemään koulutuksessa saamiasi oppeja heti käytäntöön.
 3. Kalenterin ja aikataulujen hallintaa. Lupaamme tuloksia vain jos olet valmis sitoutumaan osallistumaan kaikkiin koulutusjaksoihin. yksitoista päivää 15 kuukauden aikana ei ole mahdotonta järjestää.
 4. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa varten sinun tulee esittää oma osaamisesi yritysjohtajana kirjallisesti ja suullisesti tutkinnon tavoitteiden vaatimusten mukaisesti. Tähän saat työkaluja ja malleja koulutusjaksoilla, mutta tutkintotilaisuuksiin valmistautuminen tarkoittaa sitä, että sinun on varattava aika tilaisuuksiin valmistautumiselle ja materiaalien kokoamiselle.

Vastineeksi sitoutumisestasi

Lupaamme antaa sinulle parhaan tukemme sekä jakaa kaikki parhaat opit ja työkalut yritysjohtamisen kehittämiseen. Kannustamme, vinkkaamme, verkotamme ja välillä ehkä myös usutamme sinua eteenpäin kohti kasvua. Joskus se tarkoittaa myös kipeitä valintoja, päätöksiä ja luopumista.

Valmennuksen teemat ja aikataulu

21.9.2016 klo 10:00-16:00 Orientaatio ja kasvutavoitteen asettaminen

13.10.2016 klo 10:00-16:00 Miten johdan itseäni huippusuoritukseen?

23.11.2016 klo 10:00-16:00 Strategia ja sen tehokas toimeenpano

17.1.2017 klo 10:00-16:00 Miten johdan ihmisiä ja inhimillisiä voimavaroja?

28.2 2017 klo 10:00-16:00 Arjen organisointi ja haastavien tilanteiden voittaminen

29.3.2017 klo 10:00-16:00 Miten johdan yritykseni tulokseen?

25.4.2017 klo 10:00-16:00 Asiakkuuksien johtaminen

23.5.2017 klo 10:00-16:00 Myynnin johtaminen ja tavoitteiden kautta johtaminen

6.6.2017 klo 10:00-16:00 Vuorovaikutus esimiestyössä

23.8.2017 klo 10:00-16:00 Onnistumiskeskeinen kulttuuristrategia

26.9.2017 klo 10:00-16:00 Strategian toteuttaminen ja johtajana kasvu

+ Lisäksi n. kerran kuukaudessa verkkoyhteydellä toteutettavat verkko-treenit (2 h) yhdessä koko ryhmän kanssa pitävät tekemisen rytmiä yllä

+ Minä esimiehenä Extended DISC® luontaisen esimiestyylin analyysi
+ Yrityskohtaiset sparraustapaamiset Intotalon esimiesvalmentajien ja yrityskehittämisen asiantuntijoiden kanssa 2 krt valmennuksen aikana.

Varaa paikkasi koulutusohjelmassa oheisella lomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Viesti

  Seuraava valmennus alkaa 21.9.2016.

  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa.

  Kustannukset

  Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tietopuoliseen koulutukseen osallistuminen on sinulle maksutonta. Vain valmennusjaksojen mahdolliset matka-, majoitus- ja ruokailukulut ovat omakustanteiset.

  Valmentajat

  PaiviPartanen

  KTM, YTM Päivi Partanen on henkilökohtaisten vahvuuksien löytäjä, kokenut asiantuntijamyyjä sekä lukuisten pk-yritysten sparraaja. Päivin käytännön oma johtamiskokemus hankittu monipuolisissa konteksteissa reilun 15 vuoden aikana. Päivi haastaa konkreettisiin tekoihin, sillä valmennuspäivistä ei ole mitään hyötyä, jos niistä ei siirry asioita käytäntöön. Katso Päivin esittely tästä.

  TapuNieminen

   

   

   

   

   

  KTM Tapu Niemisellä on 17 vuoden kokemus eri organisaatioiden toiminnasta  ja eri toimialoilla työskentelystä. Tapu tekee päämäärätietoisesti töitä asiakkaiden puolesta. Tapun vahvoja osaamisalueita ovat innostava ihmisten johtaminen ja organisaatioiden kokonaistoiminnan kehittäminen. Katso Tapun esittely tästä.

  jari.haapaniemi02

  FM Jari Haapaniemi on tullut kokemusten kautta ihmisten johtajaksi. Jari keskittyy valmennuksissa oivalluttamaan henkilöitä käytännön kehitystyöhön.  Hänellä on vankka kokemus prosessien ja organisaatioiden kehittämisestä vastuullisena johtajana ja fasilitaattorina. Osaamisalueita ovat johtoryhmätyön kehittäminen, strategia- ja arvoprosessien fasilitoinnit, muutoksen johtaminen, projektijohtaminen, HR auditoinnit ja -prosessien kehittäminen, osaamisen kehittäminen ja ihmisten johtamisen valmentaminen. Katso Jarin esittely tästä.

  Soita tai lähetä viestiä, niin kerron lisää!

  Jari Junkkari

  Jari Junkkari
  asiakkuuspäällikkö
  +358 40 738 4817
  jari.junkkari@intotalo.com

   

  Share This