Ota yhteyttä 029 009 2530

Haemme toimitusjohtajaa Intotalo Oy:lle


Oletko sinä innostava ja energinen pelinjohtaja joukkueellemme?

Me Intotalolla teemme töitä johtamisen parhaaksi. Asiakkaitamme ovat suomalaisten eturivin yritysten johto ja avainhenkilöt sekä kasvuhaluisten pk-yritysten johtajat sekä työntekijät.

Vuonna 2001 perustettu yrityksemme on kasvanut reilun miljoonan euron liikevaihdon kokoluokkaan (liikevaihtomme vuonna 2017 oli 1,4 meur). Tavoitteeksemme olemme asettaneet kahden miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2020.

Toimitusjohtajamme Päivin jäädessä äitiyslomalle joulukuussa 2018 haemme nyt toimitusjohtajaa Intotalo Oy:lle.

Haemme tehtävään inhimillistä ihmisten johtajaa, jolla on näkemystä ja myynnin nälkää kasvattaa Intotalo uudelle tasolle yhdessä joukkueemme kanssa.

Jos tämä kuulostaa sinun tehtävältäsi, lähetä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä ja kerro meille mikä olisi sinun strategiasi Intotalo Oy:n kannattavaan kasvuun ja miten lähtisit sitä toteuttamaan toimitusjohtajana?

Etsimämme henkilö

Intotalo Oy:n toimitusjohtajana toimit esimiehenä 8 hengen joukkueelle, jonka arki koostuu uusasiakashankinnasta ja valmennusten toteutuksesta asiakkaillemme. Lisäksi johdettavanasi on yli 20 asiantuntijan verkosto, joka toimii päivittäin asiakasrajapinnassa asiakkaitamme palvellen.

Siksi avainasioita tehtävässä onnistumiselle ovat 

  • Ihmisten johtamisen taidot
  • Strateginen näkemys
  • Myynnin nälkä

Arvostamme aiempaa kokemusta esimiehenä ja näyttöjä liiketoiminnan johtamisesta.

Työsuhde alkaa vuoden 2018 aikana (tavoitteena marraskuu 2018).

Toimipaikaksi voit valita Helsingin, Jyväskylän tai Kajaanin toimistomme.

Palkkatoiveen voit esittää hakemuksessasi. Palkkaus tulee muodostumaan kiinteästä kuukausipalkasta ja tulokseen sidotusta henkilökohtaisesta bonuksesta.

Toimitusjohtajasopimus laaditaan aluksi 31.12.2019 saakka, jonka jälkeen sovitaan jatkosta.

Kerro meille, miten johtaisit Intotalon uudelle tasolle ja jätä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä

Intotalo Oy on yritysjohdon valmennusten ja pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Me teemme töitä paremman johtamisen ja kannattavan kasvun puolesta. Intotalo Oy:n asiakkaita ovat suomalaisten pk-yritysten johto ja avainhenkilöt ja vuosittain asiakkainamme on yli 500 yritystä ympäri Suomea.

Toimimme ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden puiteasiantuntijana ja syksyllä 2018 käynnistämme yritysjohdon valmennusryhmiä mm. Kainuussa, Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Lapissa.

Meidän mielestämme menestys syntyy energisistä ja osaavista ihmisistä. Meillä on ammattitaito, into ja roti saada osallistujat ylittämään itsensä. Ja sitä lupaamme myös sinulle osana joukkuettamme.

Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa Kauppakadulla aivan Raatihuoneentorin vieressä, Jyväskylässä Crazy Town yrittäjäyhteisössä  ja Helsingissä Business Meeting Parkilla Mannerheimintiellä. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 1,4 m€.

Lisätietoja kertovat:

Hallituksen puheenjohtaja
Ollis Leppänen

ollis@intotalo.com
044 352 3479

Toimitusjohtaja
Päivi Partanen

paivi.partanen@intotalo.com
044 322 9222

Share This