Ota yhteyttä 029 009 2530

Haluatko osaksi Intotalon joukkuetta?

Meillä on jatkuvasti auki paikkoja haastaviin ja innostaviin tehtäviin pk-yritysten kehittämisen ja myynnin parissa.

Lähetä meille avoin hakemuksesi, niin katsotaan, löytyisikö Intotalon joukkueesta juuri sinulle sopiva paikka. Lähetä hakemuksesi: konttori@intotalo.com

Avoin hakemus yritysjohdon konsultiksi

Intotalo Oy on yritysjohdon valmennusten ja pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Me teemme töitä paremman johtamisen ja kannattavan kasvun puolesta. Intotalo Oy:n asiakkaita ovat suomalaisten pk-yritysten johto ja avainhenkilöt ja vuosittain asiakkainamme on yli 500 yritystä ympäri Suomea.

Toimimme ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden puiteasiantuntijana ja syksyllä 2019 käynnistämme yritysjohdon valmennusryhmiä mm. Pohjois-Karjalassa, Kaakkois-Suomessa, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Kainuussa, Satakunnassa ja Lapissa.

Meidän mielestämme menestys syntyy energisistä ja osaavista ihmisistä. Meillä on ammattitaito, into ja roti saada osallistujat ylittämään itsensä. Ja sitä lupaamme myös sinulle osana joukkuettamme.

Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa Viestitalolla, Jyväskylässä Crazy Town yrittäjäyhteisössä  ja Helsingissä Business Meeting Parkilla Mannerheimintiellä. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 1,2 m€.

Lisätietoja kertovat:

Varatoimitusjohtaja, valmentaja
Jari Junkkari

jari.junkkari@intotalo.com
040 738 4817

Jari Haapaniemi rekry

Toimitusjohtaja
Jari Haapaniemi

jari.haapaniemi@intotalo.com
040 833 2835

Share This