Ota yhteyttä 029 009 2530

Asiakkuuspäällikkö 2022

Haluatko kehittyä B2B-myynnin huippuosaajaksi sekä tehdä tulosta osana innostavaa ja energistä joukkuetta?

Me Intotalolla teemme töitä johtamisen parhaaksi.

Asiakkaitamme ovat suomalaisten eturivin yritysten johto ja avainhenkilöt sekä kasvuhaluisten pk-yritysten johtajat sekä työntekijät.

Asiakkaamme kokevat Intotalon valmennukset merkityksellisenä ajan ottamisena pitkän tähtäimen näkemysten avartamiseen ja tulevaisuuden suuntaamiseen.

Osana myyntitiimiämme pääset keskustelemaan asiakkaidemme kanssa johtamisen, yrityskulttuurin, markkinoinnin ja myynnin haasteista sekä rakentamaan käytännön ratkaisuja yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Haemme nyt asiakkuuspäällikköä / myynnin tekijää Intotalo Oy:n myyntitiimiin.

Asiakkuuspäällikkönä pääset luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita, kerryttämään omaa asiakassalkkuasi sekä kehittämään itseäsi myyjänä ja asiantuntijana.

Työpisteesi on ensisijaisesti Kajaani, myös etätyö on mahdollista.

Jos haluat innostaa toisia ihmisiä, tykkäät tarttua tekemiseen heti etkä kärsi luuriflunssasta, tule töihin meidän kanssamme. Meidän joukkueessamme myynnin tekeminen on hauskaa ja tuloksellista!

Haku alkaa 10. joulukuuta 2021 ja päättyy 9. tammikuuta 2022.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Lisätietoja kertovat:

Toimitusjohtaja
Jari Junkkari

jari.junkkari@intotalo.com
040 738 4817

Varatoimitusjohtaja
Päivi Luoma

paivi.luoma@intotalo.com
044 322 9222

Haluatko osaksi Intotalon joukkuetta?

Meillä on jatkuvasti auki paikkoja haastaviin ja innostaviin tehtäviin pk-yritysten kehittämisen ja myynnin parissa.

Lähetä meille avoin hakemuksesi, niin katsotaan, löytyisikö Intotalon joukkueesta juuri sinulle sopiva paikka. Lähetä hakemuksesi: konttori@intotalo.com

Intotalo Oy on yritysjohdon valmennusten ja pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Me teemme töitä paremman johtamisen ja kannattavan kasvun puolesta. Intotalo Oy:n asiakkaita ovat suomalaisten pk-yritysten johto ja avainhenkilöt ja vuosittain asiakkainamme on yli 500 yritystä ympäri Suomea.

Toimimme ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden puiteasiantuntijana ja käynnistämme vuosittain yritysjohdon valmennusryhmiä mm. Pohjois-Karjalassa, Kaakkois-Suomessa, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Hämeessä, Pirkanmaalla, Kainuussa, Satakunnassa ja Lapissa.

Meidän kokemuksemme mukaan menestys syntyy energisistä ja osaavista ihmisistä. Meillä on ammattitaito, into ja roti saada osallistujat ylittämään itsensä. Ja sitä lupaamme myös sinulle osana joukkuettamme.

Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa Viestitalolla, Jyväskylässä Crazy Town yrittäjäyhteisössä  ja Helsingissä Business Meeting Parkilla Mannerheimintiellä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 1,2 m€.

Share This