Ota yhteyttä 029 009 2530

Haluatko osaksi Intotalon joukkuetta?

Meillä on jatkuvasti auki paikkoja haastaviin ja innostaviin tehtäviin pk-yritysten kehittämisen ja myynnin parissa.

Lähetä meille avoin hakemuksesi, niin katsotaan, löytyisikö Intotalon joukkueesta juuri sinulle sopiva paikka. Lähetä hakemuksesi: konttori@intotalo.com

Intotalo Oy on yritysjohdon valmennusten ja pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Me teemme töitä paremman johtamisen ja kannattavan kasvun puolesta. Intotalo Oy:n asiakkaita ovat suomalaisten pk-yritysten johto ja avainhenkilöt ja vuosittain asiakkainamme on yli 500 yritystä ympäri Suomea.

Toimimme ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden puiteasiantuntijana ja käynnistämme vuosittain yritysjohdon valmennusryhmiä mm. Pohjois-Karjalassa, Kaakkois-Suomessa, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Hämeessä, Pirkanmaalla, Kainuussa, Satakunnassa ja Lapissa.

Meidän kokemuksemme mukaan menestys syntyy energisistä ja osaavista ihmisistä. Meillä on ammattitaito, into ja roti saada osallistujat ylittämään itsensä. Ja sitä lupaamme myös sinulle osana joukkuettamme.

Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa Viestitalolla, Jyväskylässä Crazy Town yrittäjäyhteisössä  ja Helsingissä Business Meeting Parkilla Mannerheimintiellä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 1,2 m€.

Lisätietoja kertovat:

Toimitusjohtaja
Jari Junkkari

jari.junkkari@intotalo.com
040 738 4817

Varatoimitusjohtaja
Päivi Luoma

paivi.luoma@intotalo.com
044 322 9222

Share This