Ota yhteyttä 029 009 2530

Hae asiakkuuspäälliköksi Intotalon myyntitiimiin!

Me Intotalolla teemme töitä johtamisen parhaaksi. Asiakkaitamme ovat suomalaisten eturivin yritysten johto ja avainhenkilöt sekä kasvuhaluisten pk-yritysten johtajat sekä työntekijät. Osana myyntitiimiämme pääset keskustelemaan asiakkaidemme kanssa johtamisen, yrityskulttuurin, markkinoinnin ja myynnin haasteista sekä rakentamaan käytännön ratkaisuja yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Yritysjohdon valmennusohjelmia käynnistämme syksyn aikana mm. Uudenmaan, Kaakkois-Suomen, Satakunnan, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon, Kainuun ja Varsinais-Suomen alueilla.

Haemme nyt asiakkuuspäällikköä Intotalo Oy:n myyntitiimiin.

Jos haluat innostaa toisia ihmisiä, tykkäät tarttua tekemiseen heti etkä kärsi luuriflunssasta, tule töihin meidän kanssamme. Meidän joukkueessa myynnin tekeminen on hauskaa ja tuloksellista!

Asiakkuuspäällikönä vastaat omasta asiakassalkustasi, joka koostuu jo olemassa olevista asiakkaistamme ja tulevista uusista asiakkaista. Uusasiakashankintaa teet yhdessä muun tiimin kanssa. Päivittäinen työnkuvasi koostuu asiakkaidemme kontaktoinnista puhelimitse. 

Työpisteesi on ensisijaisesti Kajaani. Etätyö on mahdollista.

Mitä tarjoamme sinulle?
Paikan kasvavassa yrityksessä
Innostavan ja kannustavan myyntitiimin tuen
Mahdollisuuden kehittyä työssä jatkuvasti
Kattavat henkilökuntaedut (mm. liikuntaseteli, lounasetu)
Mahdollisuuden tienata myyntityöllä oikeasti.

Mitä odotamme sinulta?
Ettet pelkää tarttua puhelimeen ja tehdä myyntityötä aktiivisesti puhelimitse tai haluat oppia kyseisen taidon
Halua kehittää myynnin osaamistasi
Avointa ja kannustavaa suhtautumista toisiin ihmisiin
Tehokasta ajankäytönhallintaa
Halua tehdä tulosta

Koulutustaustaa ja tutkintoja tärkeämmiksi arvostamme tekemisen asennetta ja halua kehittyä myynnin osaajana. Kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä on plussaa.

Haku päättyy 15. syyskuuta 2019.

Haluatko osaksi Intotalon joukkuetta?

Meillä on jatkuvasti auki paikkoja haastaviin ja innostaviin tehtäviin pk-yritysten kehittämisen ja myynnin parissa.

Lähetä meille avoin hakemuksesi, niin katsotaan, löytyisikö Intotalon joukkueesta juuri sinulle sopiva paikka.

Hae asiakkuuspäälliköksi osaksi Intotalon myyntitiimiä!

Avoin hakemus yritysjohdon konsultiksi

Intotalo Oy on yritysjohdon valmennusten ja pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Me teemme töitä paremman johtamisen ja kannattavan kasvun puolesta. Intotalo Oy:n asiakkaita ovat suomalaisten pk-yritysten johto ja avainhenkilöt ja vuosittain asiakkainamme on yli 500 yritystä ympäri Suomea.

Toimimme ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden puiteasiantuntijana ja syksyllä 2019 käynnistämme yritysjohdon valmennusryhmiä mm. Pohjois-Karjalassa, Kaakkois-Suomessa, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Kainuussa, Satakunnassa ja Lapissa.

Meidän mielestämme menestys syntyy energisistä ja osaavista ihmisistä. Meillä on ammattitaito, into ja roti saada osallistujat ylittämään itsensä. Ja sitä lupaamme myös sinulle osana joukkuettamme.

Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa Viestitalolla, Jyväskylässä Crazy Town yrittäjäyhteisössä  ja Helsingissä Business Meeting Parkilla Mannerheimintiellä. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 1,2 m€.

Lisätietoja kertovat:

Varatoimitusjohtaja, valmentaja
Jari Junkkari

jari.junkkari@intotalo.com
040 738 4817

Jari Haapaniemi rekry

Toimitusjohtaja
Jari Haapaniemi

jari.haapaniemi@intotalo.com
040 833 2835

Share This