Ota yhteyttä 029 009 2530

Pirjo Kähkönen

 

Pirjo Kähkönen on Intotalon asiakkuuspäällikkö.

”Vierivä kivi ei sammaloidu.” Tämä on kyllä hyvä sanonta ja sopii Pirjon elämäntapaan. Hänet voi löytää niin lenkkipolulta kuin joogamatolta, eri luottamustehtäviin liittyvistä kokouksista kuin etätoimistolta, arkisista kotihommista ja harrasteajoneuvoa säätämässä. Viimeksi mainittu liittyy tosin enemmän aviosiipan harrastuksiin, mutta siinäkin Pirjo on ainakin myötäelämisessä usein mukana. Pirjo matkailee mielellään, tutustuu eri kohteisiin ja varsinkin ruokaelämyksiin. 

Intotalon asiakkuuspäällikön rooliin Pirjo astui samaan aikaan, kun oli lopettelemassa omaa yrittäjätaivaltaan, joka oli siihen palaan kestänyt kuusi vuotta matkailukohteen moninaisissa tehtävissä. Kuuluisan Suomussalmen Raatteentien sotahistorian matkailun ylläpitäminen Raatteen Portilla oli rankka, mutta opettavainen kokemus, jonka oppeja Pirjo ei koskaan unohda. 

Pirjon mukaan Intotalon remmiin oli helppo astua, koska hän tunsi porukkaa jo pidemmältä ajalta omien yrittäjyyskoulutusten myötä. Pirjosta on ollut ilo huomata, että Intotalossa todellakin halutaan tehdä hyvää työtä yrittäjien ja yritysten kehittämisen eteen, täällä ei ole leipäpappeja. 

Pirjosta hänen työssään on hyvä ymmärtää yrittäjän arki, miten kiireistä ja monitahoista se on. Me myymme asiantuntijapalveluita, jotka eivät ole yrityksille pakollisia, vaan täysin vapaaehtoisia, joihin käytetään omaa aikaa ja rahaa. Pirjon mielestä onkin aivan mahtavaa päästä samalle aaltopituudelle langan päässä olevan henkilön kanssa, joka oivaltaa, että tässä hänelle tarjotaan mahdollisuutta kehittyä ja tehdä asioita paremmin. 

Pirjolla on luontainen palo itsensä kehittämiseen sekä henkisesti ja fyysisesti. Nyt kun Pirjon lapset ovat jo isompia, aikaa omille harrastuksille on enemmän. Pirjo lukee ja kuuntelee kaikenlaista kirjallisuutta, käy erilaisia kursseja verkossa ja livenä.

 

/pirjokähkönen

Share This