Ota yhteyttä 029 009 2530

PIIA RAIDÉN INTOTALO OY:N MYYNTIJOHTAJAKSI

Intotalon tiimi vahvistuu 1.9.2017 Piia Raidénin aloittaessa myyntijohtajana.

Piia Raidén (tradenomi, ylempi AMK, AmO) on aiemmin työskennellyt yli 20 vuotta vakuutusalalla myynti- ja esimiestehtävissä. Hänellä on kokemusta niin asiakkuuksien johtamisesta, tuloksellisesta myyntityöstä kuin paikallisjohtajan tehtävistäkin. ”Piian verkostot ja kokemus tukevat Intotalo Oy:n kasvutavoitteita esimies- ja työyhteisövalmennusten toteuttajana”, kertoo toimitusjohtaja Päivi Partanen.

 

”Rekrytointi on yksi yrityksen merkittävimmistä ja samalla haastavimmista prosesseista. Osaamisen lisäksi on tärkeää, että henkilö sopii yritykseen ja sopeutuu sujuvasti yrityskulttuuriin – on siis kulttuurifitti. Uusi myyntijohtajamme on nimenomaan sellainen. Olemme tunteneet Piian jo useita vuosia ja rautaisen ammattitaidon lisäksi tiedämme saavamme roppakaupalla draivia ja myyntihenkisyyttä, intoa ja energiaa”, riemuitsee toimitusjohtaja Partanen.

”Pelipaikka Intotalon joukkueessa toiminnan kehittäjänä, myynnin johtajana, myyjänä ja valmentaja on kokonaisuus, jonka haltuunottoa jo intopiukeana odotan. Arvostan Intotalon työkulttuuria ja on mahtavaa päästä osaksi sitä”, Piia Raidén iloitsee.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Päivi Partanen, p. 044 322 9222

Myyntijohtaja Piia Raidén, p. 045 878 9813

Share This