Ota yhteyttä 029 009 2530

Paula Kähkönen

 

”Ihmistuntija ja kokonaisuuksien näkijä” 

 

Paula Kähkönen on ihmisläheinen yritysten kehittämisen erikoisasiantuntija. Vakuuttavan koulutustaustan ja 17 vuoden yrittäjäkokemuksen tuomalla varmuudella valmentava Paula on kehityskumppanisi muutostilanteisiin, vuorovaikutukseen, markkinointiin ja verkostojen hyödyntämiseen liittyvien teemojen äärellä. 

Paula on hypännyt nuorena yrittäjäksi ja on nähnyt ja kokenut kaikki ne haasteet ja erilaiset tilanteet, joita yrityksen kehittäminen eteenpäin tuo tullessaan. Valmentajana ja sparraajana Paula on tehnyt töitä jo yli 10 vuoden ajan. 

Ratkaisukeskeisiin valmennusmenetelmiin luottavan Paulan erityisosaamisalueisiin kuuluvat markkinoinnillinen ajattelu, verkosto-osaaminen, vuorovaikutukseen liittyvät teemat, muutostilanteet, esimiesten ratkaisukeskeinen työnohjaus sekä yrityksen strategian kehittäminen. 

Paula uskoo, että sekä yrityksen että ihmisen tulee voida hyvin, jotta homma toimii. Siksi hän painottaa myös yrittäjän hyvinvoinnin kokonaisvaltaista kehittämistä. Paula valmentaa vahvuuksia ja pitää keskiössä yrityksen kulttuurin ja arvot. 

Kuuntelevana, kannustavana ja oivalluttavana sparraajana tunnettu Paula hahmottaa kokonaisuudet helposti ja osaa nopeasti etsiä tilanteestasi kehittämistä kaipaavat avainalueet. Vuorovaikutus- ja viestintäkohtaamiset ovat Paulan ominta maaperää ja hänen valmennusmenetelmänsä pohjautuvat vahvasti dialogisiin ja ratkaisukeskeisiin yksilö- ja ryhmämenetelmiin. 

Valmennuksessa Paula uskaltaa rohkeasti ottaa esille myös epäkohdat ja haastavat tilanteet. Paula oivalluttaa sinua näkemään tilanteesi paremmin ja auttaa etsimään kehitettävät puolet sekä keinot päästä sinne, minne haluat mennä. 

Koulutus: KM (aikuiskasvatus, organisaation kehittäminen ja psykologia), Työyhteisösovittelija, Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, Yritysvalmentajan erikoisammattitutkinto, LCF Life Coach 

Motto: Jokaisessa ihmisessä on tähti, jonka saa loistamaan 

Tätä et tiennyt: Harrastuksena tarinateatteri, jota tekee ryhmässä nuorten mielenterveyden hyväksi 

Share This