Ota yhteyttä 029 009 2530

Päivi Jormalainen

 

Talouden taitaja

 

Päivi Jormalainen on todellinen yrityksen taloushallinnon erikoisasiantuntija. Teräsvahvan talousalan koulutustaustan ja työkokemuksen lisäksi Päivillä on käytännön kokemusta yrittäjän arkisista haasteista oman yrityksen kautta jo vuodesta 2000. 

Oman tilitoimiston pyörittämisen ohella Päivi ehtii myös valmentaa ja ohjata yrittäjiä kohti parempaa talouden hallintaa. Voit luottaa Päivin asiantuntemukseen kaikissa yritykseen perustamiseen, yrityksen talouslukuihin, vakuutuksiin, turvaan ja riskeihin liittyvissä asioissa. 

Päivi haluaa rohkaista yrittäjiä karistamaan talousasioihin liittyvät ennakkoluulot ja pelot. Kiinnostuksen kääntäminen oman yrityksen lukuja kohtaan on yksi Päivin valmennuspäivien päätavoitteista. Innostava ja puhelias Päivi kannustaa tekemään talouslaskelmia, paneutumaan tuloslaskelman ja taseen laatimiseen sekä seuraamaan avainlukuja säännöllisesti, jotta mahdollisiin muutoksiin olisi aikaa reagoida ajoissa. 

Päivi auttaa avaamaan silmät näkemään yrityksen talouden faktat. Miten paljon tarvitaan myyntiä, että palkkaa voidaan maksaa? Mitkä ovat yrityksen kulut ja miten kate kertyy? Talouslukujen tarkastelu voi joskus olla karua, mutta välttämätöntä realismia. Päivi auttaa sinua asettamaan toimintasi tavoitteet taloudelliselta kannalta oikein. 

Laajan yrittäjäkokemuksen myötä Päivi ei keskity vain mekaaniseen laskemiseen ja taulukkojen täyttämiseen, vaan osaa laajentaa näkökulmaa myös lukujen taakse. Päivin työkalupakista löytyy monipuolinen valikoima keinoja, konsteja ja vinkkejä yrityksesi talouden kohentamiseen. 

 

Koulutus: merkonomi, tradenomi, MBA, yritysjohtamisen eat, johtamisen eat, tuotekehitystyön eat, näyttötutkintomestari, AmO 

Motto: Aidosti apuna liiketoimintasi kehittämisessä. Aina voi oppia lisää. 

Supervoima: Vakava neuloosi. Rentoutuu ja irtautuu työstä neulomalla. Kuluttaa intohimoisesti äänikirjoja. 

Tätä et tiennyt… Päivi on Kainuun korven kasvatti. 

Share This