Ota yhteyttä 029 009 2530

Niina Palmunen

 

”Perustuksen paaluttaja”

 

Niina Palmunen on varmaotteisen lempeä uransa alkutaipaleella olevien yrittäjien valmentaja. Mikään laillinen toimiala ei ole Niinalle vieras, vaan hän on vuodesta 2008 lähtien valmentanut pienyrittäjiä todella laajalla skaalalla aina teollisuuden ja palvelualan toimijoista shamaaniin ja lampaankasvattajaan asti. 

Niina kuvailee itseään muumimammaksi, joka luo ympärilleen tunnelmaa ja rakentaa turvallista ja oppimismyönteistä ympäristöä. Asiakaspalautteissa korostuvat Niinan taito luoda avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri, jossa pystytään puhumaan myös vaikeista asioista. 

Niinan käsilaukusta löytyy runsaasti työkaluja yrittäjän arjen eri tilanteisiin ja haasteisiin. Niina auttaa paaluttamaan yrittäjän osaamisen perustaa: asiakashankintaa, liiketoimintamallia, tuotteita ja palveluita.  Asioita käydään läpi yhdessä oppien, ideoiden ja kokemuksia vaihtaen. 

Kannustavalla ja innostavalla otteella Niina auttaa sinua näkemään tuotteesi asiakkaan silmin ja kehittämään aktiivista myyntiotetta ja markkinointitaitoja. Niina korostaa verkostoitumisen tärkeyttä ja rohkaisee työn vaikuttavuuden nostamiseen verkostojen avulla heti yrittäjäpolun alussa.  

Koulutustaustansa myötä Niinalla on hallussa sekä pehmeät että kovat arvot ja näitä yhdistellen muodostuu rautainen liiketaloudellinen ammattitaito, joka ei kuitenkaan unohda ihmistä lukujen takana. Ihmisten auttaminen eteenpäin ja kohti onnistumisia on Niinan työn suola ja sokeri. 

Koulutus:  tradenomi (YAMK), yhteisöpedagogi (AMK), AmO, yritysneuvoja EAT 

Motto: Älä valita, vaan tee jotain. 

Supervoima: Muumimamman mielenlaatu partiolaisen taidoilla: huolehtii perustarpeista ja turvallisuudesta, pysyy rauhallisena ja osaa solmia ja avata solmuja ja ratkoa muitakin ongelmia.

Tätä et tiennyt… Niina on discotanssin maailmanennätysnaisia vuoden 1993 Guinnessin ennätyskirjassa

Share This