Ota yhteyttä 029 009 2530

MYYNTI

 

Ratkaisuja myynnin kehittämiseen

 

Voisiko yrityksesi myynti vetää paremmin? 

Mietitkö, mistä löytäisit asiakkaita tai miten asiakkaasi löytäisivät sinut? 

Onko myynnin tuloksellisuuden mittaaminen hankalaa?

Haluaisitko saada myyntitiimiisi lisää positiivista potkua?

Myynnin merkitystä ja roolia yritystoiminnassa ei voi liikaa korostaa.

Myynnin merkitystä ja roolia yritystoiminnassa ei voi liikaa korostaa. Jos myynti sakkaa, ei yrityksellä ole pidemmän päälle toimintaedellytyksiä, ilman asiakkaita yritys on merkityksetön. Myynti kantaa sisään koko sen rahapotin, joista yrityksen henkilöstön palkat maksetaan. Siksi myynnin merkityksellisyyden ymmärtäminen on liiketoiminnan avainasia!

Intotalon myyntivalmennus antaa sinulle myyntityön johtajana buustia tekemiseen sekä käytännön työkaluja ja mittareita myynnin tuloksellisuuden parantamiseen. Olemme valmennuksissamme auttaneet lukemattomia yrittäjiä, myyntipäälliköitä ja myyntijohtajia nousemaan uudelle tasolle myynnin johtamisessa.

Me Intotalolla teemme kaikki itsekin myyntiä ja tiedämme, että myynti lähtee fiiliksestä. Hyvässä, kannustavassa ilmapiirissä myyntityö sujuu ja onnistumiset jaetaan. Myyntivalmennuksessamme saat myynnillistä intoa ja energiaa jaettavaksi koko organisaatiollesi!

Myynnin ei pidä olla tuputtamista, vaan asiakkaan auttamista. 

Myynnin ei pidä olla tuputtamista, vaan asiakkaan auttamista. Tuote tai palvelu ei ole bisnes, asiakas on. Tehokas myynti ja markkinointi rakennetaan asiakkaan tarpeen ja ostokäyttäytymisen ympärille. Myynti on asiakkaan ongelmanratkaisua, joten avain tulokselliseen myyntiin on asiakkaan tarpeiden ja ostoprosessin tunteminen. Onko sinun yrityksessäsi tunnistettu asiakasprofiilit, selkiytetty asiakkaan ostopolku ja otettu käyttöön parhaiten toimivat myyntityökalut? Myyntivalmennuksessamme saat käyttöösi asiantuntevien huippuvalmentajiemme tuoreet opit, joiden avulla myyntikäyräsi ampaisee nousuun.

Myyntityössä määrällä on väliä. Mitä enemmän kontaktoit asiakkaita, mitä enemmän teet myyntisoittoja ja mitä enemmän jätät tarjouksia, sitä enemmän sinulla on mahdollisia kauppoja. Määrän ohella tärkeää on kuitenkin myös laatu, sillä myyntityö menee hukkaan, jos sitä ei osata tehdä oikein. Me autamme sinua suunnittelemaan tuloksellisen myyntiputken prospektoinnista klousaukseen asti.

Koska hyvä myyjä on yritykselle kullanarvoinen, myyntityön johtajan on tärkeää osata tavoitteiden asettamisen ohella luoda yhdessä tekemisen kulttuuria ja luoda kannustavaa ilmapiiriä. Intotalon myyntivalmennuksessa opit luomaan systemaattista myyntikulttuuria sekä johtamaan ja motivoimaan myyntihenkilöstöäsi.

Onko sinun yrityksessäsi otettu käyttöön kaikki tarpeelliset myyntikanavat? Digitaalisen maailman mahdollisuudet ovat nostaneet sisältömarkkinoinnin ja inbound-myynnin merkityksen uusiin ulottuvuuksiin. Myyntivalmennuksemme auttaa yritystäsi ottamaan haltuun sosiaalisen median kanavat ja hyödyntämään niitä maksimaalisesti myynnin edistämisessä.

Me autamme sinua ottamaan käyttöön parhaat työkalut myynnin kasvattamiseen ja tuloksen nostamiseen. Myyntivalmennuksissamme vahvistat markkinointiosaamistasi ja saat psykologista pelisilmää asiakaskohtaamisiin.

Intotalon valmennuksessa et puudu luentoihin ja kalvosulkeisiin, vaan pääset keskustelemaan, innostumaan, verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia muiden myyntityöstä vastaavien avainhenkilöiden kanssa. Valmennuksessa ei koskaan jäädä pelkälle teoriatasolle, vaan saat myynnin ja markkinoinnin viimeisimmät opit välittömästi käytäntöön ja omaan arkeen vietäväksi!

Lähde mukaan myyntivalmennukseemme ja lisää myyntityöhön roppakaupalla intoa ja energiaa!

    Oletko valmis nostamaan myyntilukemasi uusiin korkeuksiin? Laita viestiä, niin jutellaan!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti

    Share This