Ota yhteyttä 029 009 2530

Mikael ”Mimmu” Hirvi

 

”Tiimien rakentaja”

 

Mikael ”Mimmu” Hirvi on tiimiorganisaatioiden, asiakasverkostojen ja yrittäjyyden ekosysteemien rakentamisen raudanluja ammattilainen. Tiimityöskentelyn alkuun puhaltaminen ja eteenpäin vieminen on tämän varmaotteisen valmentajan timanttisinta kärkiosaamista. 

Mimmulla on vaikuttava ansioluettelo tiimityöskentelyn rakentamisesta. Hän on ollut vahva hahmo suomalaisen Tiimiakatemia-koulutusorganisaation viemisessä Eurooppaan ja hän on ollut mukana perustamassa lukuisia kansainvälisiä Tiimiakatemioita. 

Itsekin yrittäjänä vuodesta 2003 lähtien toiminut Mimmu on ollut mukana tukemassa noin tuhannen suomalaisen pk-yrityksen kehitystä. Asiakkaiden kokoluokka vaihtelee globaaleista yrityksistä pienimpiin pk-yrityksiin. Mimmun pitkäaikaisimpia asiakkaita ovat mm. Wärtsilä ja JYP Liiga Oy. 

Mimmun osaaminen tulee erityisen kirkkaasti esiin kasvun ja uusiutumisen teemojen äärellä. Tiimiä ei nimittäin koskaan rakenneta sen itsensä takia, vaan polun luomiseksi kasvulle ja kehitykselle. Ihmisten välisen yhteispelin hitsaamisen lisäksi Mimmu auttaa rakenteiden, roolien ja mittareiden uudistamisessa. 

Tausta ammattiurheilijana on antanut Mimmulle loistavan käytännön kokemuksen joukkueiden rakentamiseen sopivalla urheiluspiritillä. Tämä tehokas tiimipelaaja soveltaa liiketoiminnan kehittämiseen oppimisen, koulutuksen ja urheilumaailman parhaita oppeja. 

Mimmu tietää, että kulttuurin uudistaminen vaatii uudenlaista ajattelua, puhetta ja rohkeita kokeiluja. Mimmu auttaa konkretisoimaan askelkivet kohti uutta suuntaa ja vakiinnuttamaan uudet toimintamallit, jotta ne eivät jää vain hetken hurmokseksi, vaan tulevat oikeasti osaksi arkea. 

Luottamuksellisen ilmapiirin luominen kuuntelemisen, kyselemisen, haastamisen ja tiennäyttämisen keinoin on yksi Mimmun valttikorteista. Mimmu toimii ajattelukumppaninasi ja osaa katsoa tilannettasi uusista, innovatiivisista ja inspiroivista näkökulmista.  

Koulutus: Tradenomi, Yamk 

Supervoima: Vahva kokemuspankki. Ei tulee eteen tilannetta, joka yllättäisi. 

Mistä virtaa päivään? Ihmiset ja yhdessä saavutetut tulokset innostavat! 

Share This