Ota yhteyttä 029 009 2530

Meidän tapa toimia

Miten me toimimme? Mitä Intotalon valmennus tarkoittaa?

 

Monesti meiltä kysytään sitä, mikä erottaa meidät muista toimijoista. Kuulemme myös liian usein ainakin myyntitilanteissa sitä, että yrittäjiä ja yritysjohtajia ei kiinnosta lähteä takaisin koulunpenkille.

Meidän valmennuksissa kyse ei olekaan siitä, että lähdetään takaisin koulunpenkille, vaan siitä että pysähdytään ja lähdetään yhdessä viemään hommia käytännössä eteenpäin. Meillä tehdään töitä yrittäjien ja yritysjohtamisen parhaaksi.

Meillä valmennuksessa pääset:

 

  • ottamaan irtioton arjesta. Otat aikaa (on se sitten valmennuspäivä tai verkkotapaaminen) omien ydintoimintojen kehittämiseen. Monesti kiireiset yrittäjät ja johtajat mennä touhottavat eteenpäin, vaikka tärkeintä olisi juuri tuolloin kiireen keskellä pysähtyä ja miettiä miten asioiden kanssa kannattaa edetä.

 

  • kehittämään itseäsi. Oli kyseessä sitten lyhyempi valmennusohjelma tai pidempi valmennus, niin pääset kehittämään niitä osa-alueita omassa toiminnassasi, jotka sinä koet tarpeelliseksi. Valmentajillamme on pitkä käytännön kokemus yritystoiminnasta (ovat itse yrittäjiä) ja johtamisesta. He, valmennus ja kaikki valmennukseen liittyvät materiaalit auttavat sinua kehittämään itseäsi ja omaa toimintaasi. Olemme suodattaa sinulle sen tärkeimmän tiedon, siitä valtavasta massasta mitä tietoa löytyy, joten näin sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa siihen tiedon etsimiseen ja suodattamiseen.

 

  • tutustumaan samanhenkisiin toimijoihin. Olit sitten yrittäjä tai yritysjohtaja, niin valmennuksessa pääset tutustumaan useisiin henkilöihin, jotka varmasti jakavat samoja haasteita ja kokemuksia asioista. Näin valmennuksessa pääset laajentamaan verkostojasi. Onhan meillä valmennuksissa jo ensimmäisenä valmennuspäivänä tehty osallistujien kesken kauppaa ja aloitettu muuta yhteistyötä.

 

  • oppimaan yhdessä. Me uskomme dialogiin emmekä rankkoihin kalvosulkeisiin tai puuduttaviin luentoihin. Valmentajat antavat tilaa keskusteluille ja teemme paljon hommia yhdessä mm. ryhmissä keskustellen. Näin osallistujat pääsevät oppimaan ja oivaltamaan toisiltaan.

 

  • viemään asioita käytäntöön. Meillä valmennus ei tarkoita ”konsulttien teoriahöttöä”, vaan tilannetta jossa käydään läpi aina meneillään olevaa teemaa teoriassa, mietitään mitä se tarkoittaa sinulle käytännössä ja miten se konkreettisesti viedään sinne omaan arkeen.

Katso videolta miten me valmennamme. Mitkä on Intotalon valmennusmetodit?

”Me Intotalolla keskitytään aidosti viemään asioita käytäntöön asti. Me jalkautamme jo valmennuspäivissä oppeja suoraan käytäntöön. Vertaisoppiminen korostuu valmennuspäivissä paljon. Minäkin Intotalon valmentajan olen itse yrittäjä ja tämän vuoksi sitä kokemuspohjaa, jota on itse siellä arjessa testattu löytyy kyllä.

Intotalolla on myös historia tukena. Pitkään olemme toimineet erilaisten yrittäjien/johtajien kanssa, jotka tulevat eri toimialoilta ja joilla on erilaiset lähtökohdat. Tämän historia on tuonut Intotalolle laajan verkon niin osaamisessa kuin verkoistoissa. Toki vaikka historiaa on, meillä kaikilla intotalolaisilla on myös jatkuva halu kehittyä tässä muuttuvalla kentällä jossa työskennellään.”

– Ilari Tervonen, Intotalon valmentaja

 

”Me haastetaan ja autetaan yrittäjiä/johtajia parempiin suorituksiin ja asioiden käytäntöön viemiseen sekä kehittämään omia käytänteitä. Valmennuksissa opitaan yhdessä, opitaan omasta casesta lisää, mutta myös toisten tekemisistä ja jaetaan yhteisiä onnistumisia. Valmennuksessa onkin yhteisen jakamisen ja oppimisen ilmapiiri.  Kaikki tämä tapahtuu luottamuksen ilmpiirissä, joka on kaiken pohja ja perusta. Meillä on halu tehdä hyvää ja oppia yhdessä niin, että me kaikki kehitymme.”

– Saija Nyström, Intotalon koulutuspäällikkö

 

”Me ollaan dynaamisia, raikkaita, hands-on ja sellaisia käytännön kehittäjätyyppejä.”

-Päivi Partanen, Intotalon toimitusjohtaja/osakas

Share This