Ota yhteyttä 029 009 2530

Heidi Moilanen

 

”Esimiestyön energisoija”

 

Heidi Moilanen on superenerginen paremman johtamisen ja johtamiskulttuurin kehittäjä. Heidi antaa vauhtia lähiesimiestyöhön ja johtamiseen innostavalla otteella.  

12 vuoden valmennuskokemuksensa myötä Heidi on havainnut, että yritysten haasteet kiteytyvät useimmiten enemmän ihmissuhteisiin kuin prosesseihin. Heidin intohimona on taistelu paremman esimiestyön puolesta, lopullisena tavoitteena aina liiketoiminnallisen tuloksen parantaminen.  

Heidillä on vahva kokemus laajojen, läpi organisaation ulottuvien kehitysprojektien vetämisestä. Tavoitteena on aina valmentaa uudenlaista johtamista, jonka avulla haetaan nykyiseen digitalisaation aikaan soveltuvaa liiketoiminnallista muutosta. 

Heidi painottaa, että tämä aika vaatii todella vahvaa itsensä ja oman brändin tuntemista ja tietoista rakentamista. Osaavalla otteella hän opastaa organisaatioiden ja liiketoimintojen johtajia sukkuloimaan nopeasti muuttuvassa maailmassa tavoitteellisesti ja päämäärätietoisesti. 

Sekä suuret pörssiyritykset että pienemmät pk-yritykset ovat hurmaantuneet Heidin vauhdikkaasta valmennustyylistä. Tämä osaava valmentaja rakastaa suomalaista insinöörikulttuuria, sen kehittämistä ja siihen liittyvien johtamishaasteiden taklaamista. 

Heidi uskoo tiimityöskentelyn kehittämiseen luottamuksen parantamisen kautta. Ihmisläheisellä otteellaan hän rakentaa nopeasti turvallisen ilmapiirin, jossa vaikeatkin tilanteet voidaan käydä avoimesti läpi. 

Heidi inspiroituu työstään, koska saa olla mukana seuraamassa ihmisten oivaltamista, aikaan saamista ja asioihin tarttumista. Paras palaute on nähdä valmennuksen seurauksena asiakasyrityksen liiketoiminnan kehittyvän oikeaan suuntaan. 

 

Koulutus: KTM, Tradenomi, pian myös AmO 

Supervoima: Rakkaus hiihtoon, seisoviin lintukoiriin ja hevosiin. Pitää talvesta. 

Tätä et tiennyt: Kestäväksi testattu autiolla saarella nälässä ja kurjuudessa.  

Elämänohje: If you can dream it, you can do it. 

Share This